İki kişi daha serbest kaldı

Güncelleme Tarihi:

İki kişi daha serbest kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 19:39

İstanbul merkezli 14 Aralık Operasyonu kapsamında gözaltına alınanlardan 2 kişi daha ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde gözaltında tutulan şüphelilerin işlemleri sürüyor. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde, cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden Ahmet Şahin ve Ali Kara serbest bırakıldı. Gözaltındaki 22 kişinin ifade alma işleminin devam ettiği, firarda olan Nuh Gönültaş ve Mustafa Kılıçaslan'ı arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. İstanbul merkezli 13 ilde gerçekleştirilen operasyon kapsamında 29 kişi yakalanmış, Samanyolu televizyonunda yayınlanan “Tek Türkiye” dizisi ekibinden Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar ve Naci Çelik Berksoy ifadeleri alındıktan sonra dün, Hüseyin Gülerce ve Makbule Çam Elamdağ ise bugün serbest bırakılmıştı.

SORGULAR SÜRÜYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde halen 22 kişinin sorgusu devam ediyor. İfadeleri 2 savcı alıyor. Bugün Gazetesi yazarı Nuh Gönültaş ile Emniyet Amiri Mustafa Kılıçarslan ise henüz yakalanamadı. Nuh Gönültaş'ın operasyondan bir gün önce yurtdışına çıktığı iddia ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!