İki günlük otomobil kızına mezar oldu

Güncelleme Tarihi:

İki günlük otomobil kızına mezar oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ehliyetini geçen yıl almasına rağmen trafiğe çıkmayan acemi sürücü, yeni aldığı otomobiliyle önceki gece Kasımpaşa Kulaksız'da ailesiyle gezmeden dönerken dehşet saçtı. Necati Demirkaya, aniden önüne çıkan aileyi görünce paniğe kapılıp fren yerine gaza basınca biri kendi kızı iki çocuğun ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Feci olay 02.00 sıralarında meydana geldi. Matbaa işçisi Necati Demirkaya (25), iki gün önce sattığı daireyi alan kişinin parası çıkışmayınca karşılığında aldığı otomobile, eşi Leyla Demirkaya, kızı Tuğçe (1) ve arkadaşı Ziya Taçkın'ı da alarak gezmeye çıktı. Dönüşte Kartal model otomobiliyle Kulaksız'a gelen Demirkaya, Üst Yumak Sokağa döndüğünde gezmeden evlerine dönen Parmak Ailesi ile karşılaştı.

Kaçamadılar

Hüseyin Parmak (38), karısı Remziye Parmak (33) ile kızları Funda Parmak (12) bir anda hızla gelen otomobille karşı karşıya kaldı. Hüseyin Parmak kendini yol kenarına atarken eşi ve kızı araçla bir evin duvarı arasına sıkıştı. Funda olay yerinde ölürken annesi ağır yaralandı. Otomobilin arka koltuğunda annesinin kucağında uyuyan Tuğçe, çarpmanın etkisiyle öne fırlayarak başını cama çarptı. Ağır yaralanan minik yavru kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kazada hafif yaralan Hüseyin Parmak ve eşi hastaneye kaldırıldı. Hüseyin Parmak ayakta tedavi görürken Remziye Parmak’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!