İki genç kızın internetteki tartışması kanlı bitti

Güncelleme Tarihi:

İki genç kızın internetteki tartışması kanlı bitti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2015 16:24

Adana'da sosyal paylaşım sitesinde birbirlerine hakaret eden kızların kozlarını paylaşmak için buluştuğu parkta kan döküldü. Kızlardan 18 yaşındaki Ayşe Y. tartıştığı 17 yaşındaki Şule T.’yi bacağından bıçakladı.

Haberin Devamı

Facebook’ta ortak arkadaşları olan Ayşe Y. ile Şule T. arasında, paylaşımlarına yapılan yorumlar nedeniyle tartışma başladı. Tartışma sonrasında da sitenin mesajlaşma bölümünden birbirlerine hakaret eden Ayşe Y. ile Şule T., yanlarına arkadaşlarını da alıp merkez Seyhan İlçesi’ndeki Atatürk Parkı’nda buluşmak üzere birbirlerine randevu verdi. İki grup arasında burada devam eden tartışmanın büyümesi üzerine kızlardan Ayşe Y., iddiaya göre üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartıp Şule T.’nin bağ bacağına sapladı.



Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisin daha fazla büyümeden önlediği kavgada yaralanan genç kız, çağrılan sağlık ekipleri tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlikesi bulunmayan Şule T. tedaviye alınırken Ayşe Y. ise gözaltına alındı.

Kızların kavgasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!