İKİ ÇOCUK ANNESİ KADINA KURŞUN YAĞMURU

Güncelleme Tarihi:

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADINA KURŞUN YAĞMURU
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2012 11:38

ÇORUM’da 35 yaşındaki İrfan A. arkadaşlık isteğini kabul etmeyen 2 çocuk annesi Hülya Gençoğlu’nu yol artasında sırtından ve göğsünden tabancayla vurup öldürdü. Zanlı polis tarafından olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, dün Merkez Milönü Mevkii’nde meydana geldi.

SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU / WEB TV

İddiaya göre 2 çocuk annesi Hülya Gençoğlu bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandıktan sonra arkadaşlarının aracılığıyla evli olup eşinden boşanmak üzere olan İrfan A. ile tanıştı. Genç kadına ilgi duyan İrfan A. birkaç kez biraya gelip çay içtiği Gençoğlu’na arkadaşlık teklif etti. 2 çocuk annesi Hülya Gençoğlu tarafından her seferinde reddedildi. Arkadaşlık isteğine karşılık bulamayan İrfan A.’nın bu kez cep telefonundan arayarak genç kadını taciz ettiği ileri sürüldü.

İrfan A., dün akşam saatlerinde bir yakını ile çarşıya çıkan Gençoğlu’nu 55 BS 709 plakalı otomobille takip etmeye başladı. Otomobilinden inen İrfan A., Gençoğlu’na arkadaşlık isteğini tekrarladı. Kadın teklifi kabul etmeyince bu kez zorla arabaya bindirmeye çalıştı. İrfan A., kadının direnmesi üzerine ruhsatsız tabancasıyla 2 el ateş etti. Göğsünden aldığı kurşun darbesiyle yere düşen kadına bu kez sırtından bir el daha ateş edip olay yerinden kaçtı. Yol ortasında kurşun yağmuruna tutulan Hülya Gençoğlu kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde öldü.

Haberin Devamı

Olay yerinden kaçan şüpheli polis tarafından İskilip yolu üzerinde olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin sorgusu sürüyor.

HAKARET ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Çorum’da 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Zeynep Gençoğlu’nu sokak ortasında 2 el ateş edip öldüren 35 yaşındaki İrfan Akça, olayda kullandığı tabancayla birlikte kısa sürede yakalandı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Şubesi’nde ifade veren Akça, olaydan dolayı pişman olduğunu dile getirerek, "Kendisiyle konuşmak istiyordum. Benimle gelmesini istedim. Ama kabul etmedi. Sokak ortasında bağırıp hakaret etmeye başladı. Hakaret etmeye başlayınca sinirlerime hakim olmadım. Böyle olsun istemezdim. Çok pişmanım" dedi. İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen İrfan Akça, tutuklandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!