İhtiyaçtan satılık mezar yeri

Güncelleme Tarihi:

İhtiyaçtan satılık mezar yeri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2009 13:20

Kayseri’de 52 yaşındaki engelli Yusuf Tek, ödeyemediği yaklaşık 12 bin lira kredi borcu nedeniyle 1995 yılında aldığı mezar yerini satmak için gazeteye ilan verdi. Yusuf Tek, satacak gayrimenkulü olmadığı için mezar yerini satıp borcunu ödeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

‘İhtiyaçtan satılık mezar’ başlığıyla ilan veren Yusuf Tek, bankadan aldığı krediyi ödeyemediğini söyledi. Kayseri’de 1993 yılının ekim ayında geçirdiği trafik kazası sonucunda sol bacağını kaybettiğini ifade eden Yusuf Tek, “Yuvam Madeni Eşya Fabrikası’nda şoför olarak çalışıyordum. İlk eşim engelli olduğum için beni terk etti. En son olarak da böbreklerimdeki taş nedeniyle 18’inci ameliyatı oldum” dedi.

SSK’dan emekli olduğu için az maaş aldığını belirten Tek, “İki oğlum var ama bana yardımcı olmuyorlar. 16 aydır ev kiramı ve faturaları ödeyemiyorum. Sıkıştım, ne yapacağımı bilemiyorum” diye konuştu.

Mezar yerini 25 bin liraya aldığını söyleyen Yusuf Tek, “Bu mezarın bir köşesini ilk eşimden olan ve 3 hafta yaşayan kızım için almıştık. Şimdi bu mezarı satıp borçlarımı ödeyeceğim. Mezarlar kaç paraya satılıyor bilmiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise mezar yerlerinin 2 bin liraya satıldığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!