Iğdır ve Ağrı’da oruç saat kaçta açılacak? İl il iftar saatleri

Güncelleme Tarihi:

Iğdır ve Ağrı’da oruç saat kaçta açılacak İl il iftar saatleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 15:54

Ordu ve Tokat'ta yaşayan vatandaşlar kentlerindeki iftar saatlerini merak ediyorlar. Diyanet'in açıkladığı 2018 imsakiyesine göre Ordu ve Tokat'ta iftar açılacak saatler belirlendi. Peki ilk iftar bu akşam saat kaçta açılacak? İşte il il iftar vakitleri

Haberin Devamı

Bugün 2018’in ilk sahur sofrasına oturan Müslümanlar’ın gözü kulağı şimdi ezan okunuş saatinde. Ezanın okunmasıyla birlikte Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşlar, iftar yapacak. Oruç açılış saati Türkiye’nin Güney’inden Kuzey’ine, Doğu’sundan Batı’sına değişiklik gösteriyor. Erken iftar yapılacak illerde Hakkari'yi Van, Iğdır, Şırnak ve Ağrı, geç oruç açılacak illerde ise Edirne'yi Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir ve İzmir takip edecek. Peki, en erken iftar yapacak olan iller listesinde yer alan Iğdır ve Ağrı’da oruç saat kaçta açılacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan ezan vakitlerine göre Ramazan'ın birinci günü 16 Mayıs çarşamba gecesi itibariyle Iğdır’da sahur vakti 02:58'de bitecek ve Iğdır’da yaşayanlar 19:19'da iftar yapacak.

Haberin Devamı

IĞDIR'IN 30 GÜNLÜK İFTAR SAAT İÇİN TIKLAYIN

Ağrı'da Ramazan ayının ilk gününde sahur için imsak vakti 03:03 olacak, Ağrı için Ramazan'ın ilk günü olan 16 Mayıs Çarşamba günü ise iftar vakti 19:23 olacak.

AĞRI'NIN 30 GÜNLÜK İFTAR SAAT İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!