İETT’den piknik alanlarına sefer

Güncelleme Tarihi:

İETT’den piknik alanlarına sefer
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

İETT Genel Müdürlüğü, ’Doğaya Yolculuk’ ve ’İETT İle Piknikli Günler’ sloganıyla, hafta sonları, Belgrad, Fatih ve Atatürk Ormanları'yla, Beykoz Kaymakdonduran’a hergün, Riva’ya ise günde 2 sefer düzenleniyor.

İETT Genel Müdürlüğü’den yapılan yazılı açıklamaya göre, özellikle yaz aylarında sıcak ve bunaltıcı şehir yaşantısından uzaklaşılması amacıyla mesire yerlerine yönelik özel seferler 2 bilet karşılığında yapılıyor. Seferler, hafta sonları 08.00-09.00 saatlerinde Mecidiyeköy ve Beşiktaş’tan Fatih ve Belgrad Ormanları, Aksaray’dan Florya Atatürk Ormanı ve Üsküdar’dan da Beykoz Kaymakdonduran’a yapılıyor. Ayrıca, hergün aynı saatlerde Beykoz’dan Riva’ya otobüs kaldırılıyor. Otobüsler, 17.30-18.30 saatlerinde de geri dönüyor.

Öte yandan, İETT tarafından kentiçi ulaşım hizmetleriyle ilgili konularda vatandaşların bilgilendirilmesi ve sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmak amacıyla çeşitli broşürler, rehber kitapçıklar, eğitim amaçlı TV filmleri, CD ve kasetler hazırlandı. Yolculara yönelik hazırlanan ’Ulaşım Rehber Haritası’ da kapalı duraklardaki panolara yerleştirildi.

Hazırlanan materyaller, Genel Müdürlük Binası, Karaköy Gar Binası, Topkapı, Beşiktaş ve Kadıköy Seyahat Kartları Dağıtım Bürosu’ndan ücretsiz alınabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!