İçişleri Bakanı Atalay’ın acı günü

Güncelleme Tarihi:

İçişleri Bakanı Atalay’ın acı günü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2009 13:55

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, karaciğer kanserinden dün evinde vefat eden ağabeyi 79 yaşındaki Rifat Atalay'ın bugün Kırıkkale'deki cenaze törenine katıldı. Rifat Atalay, Kırıkkale ve Ankara'daki hastanelerde bir süre tedavi görmüştü.

CENAZEDEN FOTOĞRAFLAR

Çarşı Camii’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazına katılan İçişleri Bakanı Beşir Atalay’a taziyede bulunmak üzere Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, çok sayıda Vali, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem, Mustafa Özbayrak, Emniyet Genel Müdürü Oğuzkaan Köksal, Kırıkkale Belediye Başkanı AK Partili Veli Korkmaz, Müsteşarlar, Kırıkkale ve Ankara’dan askeri erkan ile kalabalık bir grup eşlik etti. İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın ağabeyinin çocukları ve yakınları da taziyeleri kabul etti.

Bakan Atalay, ağabeyinin uzun zamandan beri hasta olduğunu belirterek, cenazeye katılanlara teşekkür etti. Cenazede zaman zaman izdiham yaşanırken, Rifat Atalay’ın cenazesi Kırıkkale merkezdeki Yenimahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Rifat Atalay’ın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da çelenk gönderdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!