İçerenköy'de hayalet 2 Glock tabanca daha

Güncelleme Tarihi:

İçerenköyde hayalet 2 Glock tabanca daha
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2008 07:52

Kadıköy İçerenköy'de durdurulan İstanbul Servis Aracı İşletmeleri Odası Başkanı Musa Çakrak'a ait özel otomobilde 1 adet suikast silahı UZİ, Glock ve Smith Wesson marka tabancaların ele geçirilmesinin ardından bugün aynı bölgede asayiş uygulaması yapan polis ekipleri şüphe üzerine durdurup arama yaptıkları bir araçta 2 adet Glock marka tabanca daha ele geçirdi. Araçta bulunan 6 şüpheli gözaltına alınarak Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haberin Devamı

Bu arada dün gözaltına alınan Musa Çakrak ve 6 kişinin sorgusu sürüyor. Çakrak'ın iki korumasının daha önceden yaralama ve darp suçlarından poliste kayıtlarının olduğu ortaya çıktı. Ele geçirilen üç silah ile bugün alınan 2 adet Glock tabanca polis kriminal laboratuvarında incelemeye alındı. Tabancaların balistik incelemeleri sürüyor.

Önceki gün İçerenköy'de rutin uygulama yapan Yunus ekipleri 34 FB 6580 plakalı Audi marka bir otomobilde yaptığı aramada suikast silahı olarak bilinen susturucu takılmış Uzi, "hayalet tabanca" Glock ve Smith Wesson marka tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirmiş, araçta bulunan 6 zanlı ile araç sahibi olan İstanbul Servis Aracı İşletmeleri Odası Başkanı Musa Çakrak'ı da daha sonra gözaltına almıştı. Gözaltına alınan başkan Çakrak ile birlikte Sinan Özçelik, Kadir Aksöz, Mehmet Ali Akyüz, Mustafa Bulut, Olcay Kadaloğlu ve İbrahim Gürler İstanbul Organize ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğüne getirilerek sorguya alınmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!