İç çamaşırlar komşuda çıktı

Güncelleme Tarihi:

İç çamaşırlar komşuda çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 00:00

Aynı apartmandaki iki daire birer gün arayla soyuldu. Soygunları 2’nci kattaki komşunun gerçekleştirdiği belirlendi. Çalıntı iç çamaşırları giydikleri ortaya çıkan 2 komşu kadınla bir akrabası gözaltına alındı.

Haberin Devamı

ANTALYA’da cuma gecesi Aksu İlçesi Dostlar Sitesi’ndeki Ramiz Metin Ortaç’a ait daire soyuldu. Cumartesi gecesi aynı sitenin 5’inci katında bulunan Kamil Kaba’nın evine giren hırsızlar, bir önceki gece olduğu gibi evde bulunan bütün eşyaları çalıp kayıplara karıştı. Polis, hırsızlık olaylarının meydana geldiği binanın 2’nci katında oturan 17 yaşındaki T.A., yengesi Feride Avcı (32) ve başka bir akrabası Elif Koyuncu’nun (22), birkaç gün önce evlerindeki eşyaları boşaltıp başka bir yere götürdüğünü belirledi. Polisler, dün sabaha karşı eve baskın düzenledi.

Baskında Feride Avcı, Elif Koyuncu ve T.A. gözaltına alınırken, 2 gece üst üste komşularının evlerinden çalınan eşyalar ile marketlerden çalındığı belirlenen sigara, çikolata, temizlik ve gıda malzemeleri ile içkiler ele geçirildi.

Eşyalar teslim edildi

Şüpheliler gözaltına alınırken çalıntı malzemeler Emniyet’e götürülerek burada sayımları yapıldıktan sonra sahiplerine teslim edildi. Komşularına ait iç çamaşırlar üzerlerinde çıkan Feride Avcı ve Elif Koyuncu’nun, kendi eşyaları ile ilk gece çaldıkları eşyaların bir kısmını ikinci el mağazasına sattığı belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!