Tuğba Özay: İbrahim Tatlıses yanlış partiden aday oldu

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Özay: İbrahim Tatlıses yanlış partiden aday oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 11:30

MANKEN Tuğba Özay, Genç Parti'den İstanbul Milletvekili adayı olan İbrahim Tatlıses'i ‘sevdiği bir dostu' olarak nitelendirirken, “Milletvekilliği için yanlış partiden aday oldu. O yüzden şansı çok zor” dedi.

Haberin Devamı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen ‘Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali' etkinlikleri kapsamında bir otomotiv standının açılışına manken Tuğba Özay katıldı. Özay'ın geldiğini öğrenen hayranları standa akın ederken, özellikle erkek hayranları tarafından etrafı sarıldı. Hayranları ile sık sık fotoğraf çektiren Tuğba Özay, şapka ve tişört dağıtırken izdiham oldu.
Karadenizli olduğunu vurgulayan Tuğba Özay, “Karadeniz'in dalgası, kadını tehlikelidir. Yani Karadeniz kadını Karadeniz erkeğinden tehlikelidir. Karadeniz kadınının tepesini attırmayacaksınız” dedi.

Karadeniz'i çok sevdiğini ve Türkiye'ye aşık olduğunu anlatan Tuğba Özay, ileride milletvekilliği için adaylığını mutlaka Karadeniz Bölgesi'ndeki bir ilden koyacağını belirtti.

Haberin Devamı

Ünlülerin artık renklerini belli etmekten kaçınmadığını vurgulayan Özay, “İbrahim Tatlıses çok sevdiğim bir dostum. Milletvekilliği için yanlış partiyi seçti. O yüzden kolay kolay seçilemez” diye konuştu.

CHP üyesi Özay, günün birinde milletvekili olarak seçildiği taktirde Turizm Bakanı olmayı istediğini vurgularken, “Milletvekili olursam bakanlık isterim. Turizm Bakanlığı yapabilirim, Dışişleri, İçişleri, Milli Eğitim bakanlıklarını isterim, sadece Sanayi Bakanlığı'nı istemem” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!