23 Haziran'da İstanbul seçim sonuçları ve Avcılar oy oranları nasıl şekillendi?

Güncelleme Tarihi:

23 Haziranda İstanbul seçim sonuçları ve Avcılar oy oranları nasıl şekillendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2019 19:56

İstanbul seçim sonuçları akabinde Avcılar'da oy oranları bölgede ikamet eden ya da seçimin nabzını yoklamak isteyen vatandaşların gündeminde yer almaya başladı. Peki, açılan sandıklar kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye seçimi sonuçları ve Avcılar oy oranları nasıl şekilleniyor? İşte, alınan resmi bilgiler kapsamında adayların aldığı İstanbul geneli ve Avcılar oy oranları bilgisi...

Haberin Devamı

İstanbul'daki 10 milyon 560 bin 963 seçmen, yeniden sandık başına giderek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oylarını kullandı. Avcılar'da ikamet eden vatandaşlar da ilçelerinde hangi partinin adayının önde olduğunu merak ediyor. Peki, şu ana kadarki sonuçlara göre, İBB seçiminde Avcılar'da kim önde?

İstanbul seçmeni 5 yıl boyunca görev yapacak başkanını seçmek için 23 Haziran'da sandığa gitti. Sonucu en çok merak edilen yerlerden biri de Avcılar oldu. 23:20'ye kadar yayınlanan verilere göre Avcılar'da Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım yüzde 37.38%, Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu 62% oy aldı.

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!