Hürriyet, Minnelli'nin evlilik yemeğindeydi

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet, Minnellinin evlilik yemeğindeydi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2002 01:40

Yapımcı David Gest ile 4'üncü kez dünyaevine giren Liza Minnelli, New York'taki Marble Collegiate Kilisesi'nde yapılan nikah töreninden önce, ünlülerin devam ettiği son derece lüks Le Cirque'te bir ‘‘Liza evleniyor’’ yemeği verdi. Çok yakın çevresinden 16 davetlinin bulunduğu yemekte Hürriyet yazarı Daphne Barak da vardı.

David Gest ile konukları olağanüstü bir samimiyetle ağırlayan Liza Minnelli, ilginç saç şekli ve kısa siyah elbisesiyle dikkat çekti. Yemeğe katılan davetliler arasında modacı Gianfranco Ferre, Vanity Fair Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gradon Carter, yemeğin ilahesi Martha Stewart, yazarlar Dominick Dunne ile Denise Rich de bulunuyordu.

Adeta tüm Hollywood'un katıldığı nikah töreninden sonra balayı için Tayland'a gidecekleri belirtilen çiftin programı, son dakikada değişti. David Gest, Tayland'a gitmekten vazgeçtiklerini ve Liza Minnelli'nin yoğun işleri nedeniyle sahneye çıkacağı Londra'ya uçmak zorunda olduklarını söyledi.

Ansefalit hastalığına yakalanan ve geçen yıl ölümden dönen Liza Minnelli 48 yaşındaki yeni eşinin desteğiyle sadece inanılmaz derecedeki aşırı kilolarından kurtulmadı, şimdi Londra'da sahneye çıkarak şarkı söyleyecek. Ünlü yıldız Judy Garland ve yönetmen Vincente Minnelli'nin kızı olan Liza Minnelli'nin bir Oscar, bir Emmy, iki Altın Küre ve üç Tony ödülü bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!