Hürriyet’e beş ödül

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’e beş ödül
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Magazin Gazetecileri Derneği'nin bu yıl yedinci kez düzenlediği ‘‘Altın Objektif Ödülleri’’nde Hürriyet gazetesi muhabirleri beş ödül birden aldı.

Yılın En İyi Magazin Haber Fotoğrafı Cengiz Polatkan Altın Objektif Ödülü, Hafta Sonu Gazetesi'nde yayınlanan ‘‘Jet-Ski icat oldu mertlik bozuldu’’ başlıklı haberiyle Barış Kocaoğlu'na verildi.

Aynı daldaki mansiyon ödülü ‘‘Harika Avcı ile Sedef Bozok dudak dudağa-rezillik’’ başlıklı haberiyle Bora Engin'e verildi.

Yılın En Estetik Magazin Fotoğrafı Erol Dernek Altın Objektif Ödülü, Galaxy'de yayınlanan ‘‘Hülya'nın huzur kaçamağı-tenisten sonra wakeboard’’ adlı haberiyle Barış Kocaoğlu'na verildi.

Yılın En İyi Magazin Haberi Çetin Emeç Altın Objektif Ödülü yarışmasında Altan Sarıoğlu, Hafta Sonu'nda yayınlanan ‘‘Bakanlık halkı uyarmak için 11 tane deprem filmi çektirdi, yayınlamadı’’ haberiyle mansiyon kazandı.

Yılın En İyi Magazin Röportajı Sami Başaran Altın Objektif Ödülü yarışmasında Altan Sarıoğlu, Metin Kaçan'la yapılan ve Hafta Sonu'nda yayınlanan ‘‘Hap, gaz, ustra hepsini denedim, bir türlü ölmedim’’ başlıklı röportajıyla mansiyona layık görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!