Hürriyet ayrıcalığı

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet ayrıcalığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet ve Milliyet gazetelerinin okurlarına şans dağıttığı özel piyango biletiyle Kanal D'nin yılbaşı çekilişinde otomobil kazanan talihliler, anahtarlarını 4 Şubattan itibaren alacaklar. Tofaş'ın Marea, Bravo, Tipo ve Uno model otomobillerini kazanan talihliler, noter tasdikli 2 nüfus cüzdanı sureti ve kazanan numaraları taşıyan biletleriyle 4 Şubat Çarşamba günü Kanal D'ye gelerek devir işlemlerini başlatacaklar.

DÜĞÜNE DAVET

Fatih Yavuzselim Caddesi'nde yeminli mali müşavirlik yapan Nuran Ayan, en güzel yeni yıl hediyesini Hürriyet ile Kanal D'den aldığını söyledi. 1998 yılına girerken hem nişanlanan, hem de Kanal D ve Hürriyet'ten otomobil kazanan Nuran hanım, ‘‘98 bana uğurlu geldi. Dilerim devam eder.Düğün törenimize Hürriyet ve Kanal D'yi davet edeceğiz’’ dedi.

KAZANMAK ÇOK GÜZEL

Kanal'D'nin yılbaşı çekilişinden otomobil kazanan Halk Bankası Fatih Şube Müdür Yardımcısı Tahir Metin Güler, yıllardır Hürriyet okuduğunu, ilk kez bir çekilişten şanslı çıktığını belirtti. 3 çocuk babası Güler ‘‘Kazanmak çok güzel’’ dedi.

KIZLARIMIN ŞANSI

İzmir Bornova'da bir sağlık ocağında çalışan 46 yaşındaki Dr. Kerim Boylu, ‘‘İlk kez bir yarışmadan büyük bir ödül kazandık. Ve kızlarım Olgu ile Oylum'un şansına çıktı. Hiç beklemiyorduk. 1992 model Renault Menager model bir otomobilimiz var. Ancak değiştirmek istiyorduk. Bu bizim için bir fırsat oldu. 1998 yılı bize şans getirdi’’ dedi.

UNO SEVİNCİ

Uno otomobil sahibi 23 yaşındaki Bünyamin Koyuncuoğlu ‘‘Hiç şansıma güvenmezdim. Hatta bu nedenle Milli Piyango bile almaz, talih oyunlarına kesinlikle bana çıkmaz gözüyle bakardım. Ama, Kanal D izlemek ve ayrıcalıklı gazete Hürriyet'i okumak, beni de otomobilli yaptı. Yeni yıla otomobil sahibi olarak girdim. Bu da beni son derece mutlu etti’’ dedi.

GALERİCİYE ÇIKTI

Şans, Bağcılar Oto Center'de galericilik yapan 30 yaşındaki Nihat Arslan'a da güldü. Galericilik yaptığı için dükkanında her an binebileceği 6 otomobili olmasına rağmen, kendi üzerine kayıtlı olan ilk otomobile Hürriyet sayesinde kavuştuğunu belirten Nihat Arslan ‘‘Çok sevindim. Bu otomobilin keyfini çıkaracağım’’ dedi.

AMORTİ BİLE ÇIKMAZDI

Özel bir şirkette sigortacı olarak görev yapan 24 yaşındaki Murat Yesir, yaşamı boyunca sürekli şansızlıktan yakındığını belirterek ‘‘Aldığım Milli Piyango biletlerine amorti bile çıkmazdı. Ama Hürriyet'le verilen biletlereUNO marka otomobil sahibi oldum’’ dedi.

BAŞKANA TİPO SEVİNCİ

Balçoca Belediye Başkanı Mustafa Şentürk, yıllardır Hürriyet okuduklarını belirterek ilk kez bir çekilişte ödül kazandıklarını söyledi. Eşi Rezzan hanımla birlikte Milli Piyango bileti dahi almadıklarını belirten Başkan Şentürk, ‘‘Ben şans oyunlarına da inanmam. Ancak 23 yaşındaki büyük kızım Banu, çok şanslı’’ dedi.

ANSIMA GÜVENİYORUM

Şile'de bir markette çalışan evli ve 2 çocuk abası İzzet Şark, piyango biletiyle Kanal D'den Tipo otomobil kazandı. Sevincini, çalıştığı Bereket Market'e alışverişe gelen müşterileriyle paylaşan 32 yaşındaki İzzet Şark, yeni yılda şansının iyi olduğunu söyledi.

YAŞASIN HÜRRİYET

Uno S marka otomobil kazanan 21 yaşındaki Nuray Kaya ‘‘Yaşasın Hürriyet, yaşasın Kanal D’’diyerek sevincini dile getirdi. Babası bir süre önce vefat ettiği için hayatını ablasının yanında İstanbul'a sürdüren Nuray Kaya, ‘‘Henüz ehliyetim yok. Ancak almak için hemen başvuruda bulunacağım. 1998 yılı bana uğurlu geldi, dilerim herkese şans getirir’’dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!