Hülya Avşar'ı da hipnoz edebilirim

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşarı da hipnoz edebilirim
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hipnozcu Thor Holte, ülkesine dönmeden önce Hürriyet’e konuştu

15 yılda 15 bin kişiyi hipnoz eden Thor Holte, Hülya Avşar Show’un final bölümünde ünlü sanatçıyı da hipnoz edebileceğini söyledi.

HÜLYA Avşar'ın kendi adını verdiği şov programındaki yeni partneri, hipnoz ustası Thor Holte, nisan ayında geri gelmek üzere Londra'ya gitmeden önce HÜRRİYET'e çok özel açıklamalarda bulundu. Şovda gönüllü stüdyo konuklarını hipnoz ederek, ilginç şeyler yaptıran Holte, ‘‘15 yılda 15 bin kişiyi hipnoz ettim. Hülya Avşar'ı da hipnoz edebilirim’’ dedi.

Gönüllülerin kimine kendisini 100 yaşında, kimine dünyanın en meşhur sihirbazı ya da en ünlü futbolcusu hissettirip, öyle konuşup, davranmasını sağlayan Thor Holte, Hülya Avşar'la da hipnoz üzerine konuştuklarını belirtti. Holte, ‘‘Hülya Hanım'ın ne hissettiğinden tam emin değilim. Ama programımızın final bölümümüzde Hülya Avşar'ı hipnoz edebilirim, neden olmasın?’’ dedi.

SÜRPRİZ YAPACAĞIM

Hipnoz ustası, sanatçının kendisini kim gibi hissetmesini isteyeceği konusunda ise ‘‘Kendisini Sharon Stone sanmasını falan düşünmem. Çünkü Hülya Avşar, Sharon Stone'dan çok daha güzel zaten. Hülya Hanım'ı hipnoz edersem ne yaptıracağım, Hülya Hanım da dahil herkes için sürpriz olacak’’ açıklamasını yaptı.

Üniversite eğitimi ya da herhangi bir usta çırak ilişkisi olmaksızın hipnozu öğrenen ve bugüne kadar İsveç, Danimarma gibi İskandinav ülkelerinde, Polonya, İngiltere, Almanya ve Amerika'da hipnoz şovları yapan Thor Holte, ‘‘5 yıldır televizyon şovlarının bir parçası olarak hipnoz yapıyorum. Gittiğim ülkelerin dilini konuşmadığım için yanımda bir evsahibi olması gerekiyor’’ dedi. Hülya Avşar'la çalışmak konusunda da ‘‘Bulabileceğimiz en iyi partnerlerden biriydi. Çünkü aynı zamanda oyuncu. Sahnede yaptığım hipnoz numaraları sırasında bizimle birlikte oynuyor. Birlikte çalışmaktan çok memnunum. Ve tabii bir de son derece güzel. Güzel insanlarla çalışmaktan büyük keyif alıyorum’’ değerlendirmesini yaptı.

Tek kişilik şov yapmak istiyor

Geçtiğimiz yıl Cannes'da Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'la tanışan Thor Holte, ‘‘Fatih Bey şovumu izleyip, çok ilgi çekici bulmuş. Çalıştığım Norveç'teki MTV isimli prodüksiyon şirketiyle kontağa geçildi ve anlaştık. 13 bölüm çekeceğiz. İlk 5 tanesinin çekimleri bitti. Geri kalanı nisan ayında yeniden İstanbul'a geldiğimde çekilecek’’ dedi. ‘‘Yeniden geldiğimde burada tek kişilik bir şov yapmayı düşünüyorum’’ diyen hipnoz ustası, ‘‘Umarım yine gelirim’’ dileğinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!