Hülya Avşar ‘popo şov’dan sonra Kıllı ellere taktı

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar ‘popo şov’dan sonra Kıllı ellere taktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Her programı olay yaratan Hülya Avşar Şov’un son bölümünün çekimleri sırasında yine bazı sürpriz gelişmeler yaşandı. Avşar, elbisesi yüzünden gazetecilerin hedefi olurken, kendisi de fantazi müzik şarkıcısı İzzet Yıldızhan’ın ellerindeki kıllarla ilgilendi.

Televizyon ve sahne dünyasının sevilen isimlerinden Hülya Avşar, kendi adını verdiği şov programında bu kez İzzet Yıldızhan, Kerem Alışık ve Ebru Cündübeyoğlu'nu konuk etti.

Konuklarına esprili de olsa eleştiriler yapmaktan çekinmeyen Avşar, bu kez önce mavi elbisesiyle ters ışıkların kurbanı oldu. Sanatçının tüm vücut hatları ve özellikle poposu spot ışıkları altında gözler önüne serildi. Kendisini fotoğraflamaya çalışan gazetecilerin arkasına geçmelerine bir anlam veremeyen Hülya Avşar, ‘‘Çocuklar ne çekiyorsunuz? Bir şey mi var?’’ diye sordu.

Yıldızhan’ın elleri

Bu olayın ardından Avşar, fantazi müzik şarkıcısı İzzet Yıldızhan'la uğraşmaya başladı. Yıldızhan'ı ‘‘Son yılların en çapkın playboy'unu çağırıyorum’’ diye sahneye davet eden Avşar, sanatçının ellerini de çok kıllı buldu. Avşar, ‘‘Bu kılları aldırmanı tavsiye ederim. Kıllar yüzünden sanki on parmağında on yüzük varmış gibi görünüyor. Bak Kerem'in ellerine, hiç kıl yok. El dediğin böyle olur’’ dedi.

İzzet Yıldızhan'ı son zamanlarda Seda Sayan'la aralarında çıkan aşk dedikoduları hakkında da sıkıştıran Avşar, ‘‘Ben sizi de beğeniyorum’’ sözünü duyunca, ısrarından vazgeçti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!