Hostes TuÄŸçe’nin asker sevgili intiharı

Güncelleme Tarihi:

Hostes Tuğçe’nin asker sevgili intiharı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 20, 2012 00:00

ABD’nin Colorado eyaletinde yaşayan Tuğçe Kayhan White, Alaska’daki birliğe atanan ABD’li asker sevgilisiyle kavga edince intihar etti.

Haberin Devamı

Tuğçe Kayhan White (31), 3 yıl önce Ankara’da tanıştığı Amerikan askeri Justin White ile evlenip ABD’nin Colorado eyaletinin Colorado Springs kasabasına yerleÅŸti. Amerikan havayolu ÅŸirketi Frontier Airlines’ta hosteslik yapan Tuğçe, evlilik yolunda gitmeyince geçen yıl boÅŸandı. Tuğçe bir süre sonra yine bir asker olan Trevor Shaw ile yaÅŸamaya baÅŸladı. Ancak bu iliÅŸkide de sorun yaÅŸayan Tuğçe, Trevor’la kavga etti. Genç kadın, eski eÅŸinin hediye ettiÄŸi silahıyla canına kıydı.Â

Ä°lk eÅŸi de asker

Tuğçe’nin sevgilisi Shaw, polise verdiği ifadede, kavganın ertesi günü eve gittiğinde sevgilisinin cesedini banyodaki aynanın önünde kanlar içinde bulduğunu söyledi. Durumu polise haber veren Shaw, bir gece polis gözetiminde kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Tuğçe’nin ilk eşi White’ı da sorgulayan polis, olay yerinde yaptığı ilk incelemelerde cinayet izine rastlamazken, bunun bir intihar vakası olabileceğini düşünüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!