Horoz katliamı: 5 ölü

Güncelleme Tarihi:

Horoz katliamı: 5 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

İki aile arasında horoz yüzünden başlayan gerginlik kan davasına dönüştü. Anneyle iki oğlu, hasımlarını pusuya düşürüp pompalıyla dehşet saçtı.

Antalya'da dün kent merkezinde 5 kişi pusuya düşürülerek öldürüldü. Kent merkezindeki Yeşildere Mahallesi'nde oturan Kuzu ve Karayel aileleri arasındaki kan davası horoz yüzünden başladı. Kuzu Ailesi, sebzelerine zarar veren horoz yüzünden komşu Karayel Ailesi ile kavga etti. 9 Ekim'de Dursun Karayel, 32 yaşındaki Yaşar Kuzu'yu tabancayla öldürdü. Karayel, cezaevine konulurken, gerginlik devam etti.

Avukat son anda kurtuldu

Davanın ikinci duruşması dün Antalya 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Adliyede karşı karşıya gelen iki aile arasındaki tartışma yine polis tarafından önlendi. Dışarıya çıkan Karayel Ailesi, yanlarına bayan avukatları Emine Kandil'i de alıp 07 T 4882 plakalı taksiye binerek adliyeden uzaklaştı. Bu sırada oğlu öldürülen anne Gülşen Kuzu ve 2 oğlu da 07 D 9911 plakalı özel otomobille takibe başladı. Ön koltukta oturan avukat Kandil, olay yerinden yaklaşık 150 metre mesafede araçtan indi.

Alkışlarla uğurlandılar

Eski Hal Kavşağı'nda taksiyi sıkıştıran Tuncay Kuzu, pompalıyla ateş etmeye başladı. Araçta bulunan Ahmet Karayel (33), kardeşi Muzaffer (25), Rıza Keşkil (35), eşi Nezmiye (31) ile taksi şoförü Hasan Çetin (57) can verdiler. İnfaz sonrası kaçan Tuncay Kuzu, aracı kullanan ağabeyi Çetin ve anneleri Gülşen Kuzu evlerinde yakalandı. Sanıkları yakalamak için operasyona giden polis ilginç bir manzarayla karşılaştı. Kuzu Ailesi'nin diğer fertleri, sanık anne ve oğulları gözaltına alınırken, ‘‘Kanımızı yerden koymadınız’’ diyerek alkışlarla uğurladılar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!