Hollywood yıldızı Bitlis'te

Güncelleme Tarihi:

Hollywood yıldızı Bitliste
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2010 00:00

Hollywood oyuncusu Gina Gershon, Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı “Newyork'ta Beş Minare” sinema filminin çekimi için Bitlis'e geldi.

Haberin Devamı

GINA GERSHON BİTLİS'TE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Oyuncu Gershon'u, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın kent merkezinde gezdirdi. Bir çay evinde gazetecilere açıklama yapan Gershon, önceden Bitlis hakkında hiçbir şey bilmediğini, sadece tarihi ve çok küçük bir yer olduğunu tahmin ettiğini söyledi.

Bitlis halkının çok sıcak ve cana yakın olduğunu ifade eden Gershon, şöyle konuştu:

“Herkes beni ailesinden biri olarak görüyor. Film çekimi için Bitlis'e geldim. New Yorklu olmama rağmen New York'u, Mahsun Kırmızıgül'ün gözüyle görmek benim için çok ilginçti. Şu an Los Angeles'te yaşıyorum. Fakat New York'a tekrar giderek çekim yapmaktan mutluyum. Mahsun ile orada çekim yapmak benim için çok ilginçti.”

İstanbul çok güzel bir şehir olduğunu ve orada hemen güzel arkadaşlar edindiğini belirten Gershon, çekim yaptığı yerleri görmeyi çok istediğini bildirdi.

Sultan Ahmet Cami ve Ayasofya'da çekimler yaptığını dile getiren Gershon, şöyle devam etti:

“Buraları gezdim. Mahsun gibi biriyle Türkiye'yi gezdiğim için, çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Şu an Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ile şehir merkezini geziyoruz. Başkan olmasaydı, burada bir turist gibi gezecektik. Fakat şimdi her şeyi görebiliyorum ve herkes benimle ilgileniyor. Bitlis'in insanları çok sıcak ve cana yakın. Bu beni çok mutlu ediyor. Herkes beni ailesinden biri gibi görüyor. Bitlis'i bu kadar beğeneceğimi düşünmüyordum. İstanbul'un renkleri çok daha mavi, Bitlis'in de çok sıcak renkleri var. Bugün ilk defa gezdim.”

Ardından oyuncu Gershon'a, Bitlis balı ve çay ikram edildi. Gershon, Bitlis Belediye Başkanı Alaydın ve 90 yaşındaki Hüsamettin Soyugüzel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!