Hollywood’u niye yaktığı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’u niye yaktığı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 00:00

ABD’nin Los Angeles kentinin Hollywood semti ve çevresinde geçen hafta 53 ev ve arabayı yakarak korku salan, polisin “hatırladığımız en tehlikeli kundakçı” dediği kişinin kimliği ve suçu gerçekleştirme nedeni belli oldu.

Haberin Devamı

Harry Burkhart isimli 24 yaşındaki Alman genç, göğüs büyütme operasyonu faturasını ödemeyen, dolandırıcılıkla suçlanan annesinin gözaltına alınmasına öfkelenerek Hollywood’u yakmış.

/images/100/0x0/55ead915f018fbb8f89a92c1

Dorothee Burkhart isimli 53 yaşındaki anne, Almanya’nın yakalama emri çıkartmasıyla geçen hafta gözaltına alınmıştı. Harry, 31 Aralık’ta Hollywood’da park halindeki araçları ateşe vermeye başladı. “Hollywood’un Neronu” olarak adlandırılan kundakçı 4 günde 3 milyon dolarlık zarara yol açtı. AP’ye konuşan bir kaynak, “Yetkililer, annesinin hukuki sorunlarına öfkelendiği için kundaklama yaptığına inanıyor” dedi.

Oğlum akıl hastası

Ülkesi Almanya’da göğüs büyütme operasyonu faturasını ödeyemeyen Dorothee, Harry’nin gözaltına alındığından habersiz çıktığı mahkemede, “Oğlum nerede. Alman Nazileri oğluma birşey mi yaptı. Oğlum akıl hastasıdır” dedi.

Haberin Devamı

Hollywood’u niye yaktığı belli oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!