Hoca 26'ncı Hac'dan bugün dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Hoca 26ncı Hacdan bugün dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kapatılan RP'nin siyasi yasaklı Genel Başkanı Necmettin Erbakan, ailesi, yakınları ve milletvekilleri başta olmak üzere kalabalık bir Fazilet Partili grubuyla birlikte gittiği ‘26. hac seferi’nden bugün dönüyor. FP'liler sloganlarla uğurladıkları Erbakan'ı, Esenboğa Havaalanı'nda yine sloganlarla karşılayacaklar.

Suudi Arabistan Kralı Fahd'ın davetlisi olarak hacca giden Erbakan, beraberinde, eşi Nermin Erbakan, kızları Zeynep ve Elif, oğlu Fatih, torunları Mücahit ve Enes'in yanı sıra, kardeşi Kemalettin Erbakan, yeğeni Mehmet Erbakan, dünürleri Ahmet ve Şefika Baykoç'u da götürmüştü.

Erbakan'ın heyetinde ayrıca, torunlarının bakıcıları Safiye Güngör ve Dilek Karakuş'un yanı sıra, özel kalem müdürü Mehmet Karaman, basın danışmanı Fikret Özkan, avukatı Yaşar Gürkan, koruma müdürü Hasan Gül, özel koruması Abdurrahman Akyüz ve şöförü Osman Akgün de yer almıştı.

Erbakan'la birlikte, kapatılan RP'nin yasaklı Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tekdal ile eşi eşi Aysel, kızı Ayşenur ve oğlu Mustafa Baha Tekdal, FP Grup Başkanı Recai Kutan'ın oğlu Murat Kutan ile kapatılan RP'de olduğu gibi FP'de de seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmesine kesin gözüyle bakılan Ankara milletvekili Rıza Ulucak ile oğlu Seyfettin Ulucak ve eşi Nurdil Ulucak da kutsal topraklara gitmişti. Erbakan'la birlikte kutsal topraklada bulunan 38 FP milletvekilinin isimleri de şöyle:

Yasin Hatipoğlu, Mehmet Ali Şahin, Ali Oğuz, Mustafa Kamalak, Şeref Malkoç, Lütfü Esengün, Fikret Karabekmez, Zeki Ergezen, Rıza Ulucak, Aslan Polat, Alaattin Sever Aydın, Mehmet Elkatmış, Lütfü Yalman, Sabahattin Yıldız, Ahmet Feyzi İnceöz, Mustafa Hasan Öz, Necmettin Aydın, Hüseyin Olgun Akın, Hüseyin Kansu, Ahmet Derin, Yakup Budak, Hasan Hüseyin Öz, Abdullah Özbey, Nurettin Kaldırımcı, Mustafa Bayram, Mehmet Fuat Fırat, Osman Hazer, Maliki Ejder Arvas, Nizamettin Aydın, Sacit Günbey, Ekrem Erdem, Hüseyin Yıldız, Yaşar Canbey, İsmail Kahraman, Abdullah Arslan, Mehmet Aykaç, Murtaza Özkanlı, Abdullah Örnek.

FP'li Konya Belediye Başkanı Halil Ürün ile FP'li Trabzon Belediye Başkanı Asım Aykan ile Refahyol koalisyonunun Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri'nin babası ve kapatılan RP'nin MKYK üyesi Ali GÜneri de heyette yer aldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!