Hız delisinin dehşet gecesi

Güncelleme Tarihi:

Hız delisinin dehşet gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2001 02:10

Arkadaşının babasına ait otomobille trafikte slalom yapan 19 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Murat Irmak Kalender, Ataköy'de, sahil yolunu savaş alanına çevirdi. İki otomobil hurdaya dönerken, ikisi ağır üç kişi yaralandı.

Olay önceki akşam 22.00 sıralarında Ataköy sahil yolunda meydana geldi. Otomobiller arasında aşırı hızla slalom yapan Volkswagen Passat, önünde seyreden Kamil Şimşek'in kullandığı BMW'ye sağ taraftan çarptı. Şimşek'in otomobili kontrolden çıkarak Gürkan Akhisar'ın kullandığı BMW'ye çarptı. Akhisar da direksiyon hákimiyetini kaybedince, orta refüjü aşan otomobil takla attı.

Hurda yığını haline gelen otomobilde sıkışan Selma Aslaner, sürücü Gürkan Akhisar ile Hayrettin Şahin çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Durumu ağır olan Aslaner ile kazada hafif şekilde yaralanan Şahin ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Sürücü Akhisar ise Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kazaya neden olan Passat otomobilin ön sağ koltuğunda oturan, Asil Ayakkabıcılık ve Dericilik şirketinin sahibinin oğlu 19 yaşındaki Murat Yegül gözaltına alındı. Kazayı, kaçan arkadaşı Murat Irmak Kalender'in yaptığını söyledi. Kısa süre sonra yakalanan ve ehliyeti olmayan Kalender ise kazayı önce kendisinin yaptığını söyledi, sonra ifade değiştirip suçu arkadaşının üzerine attı. Tanıkların ifadesiyle direksiyonda oturanın Murat Irmak Kalender olduğu belirlendi. Yegül ve Kalender, şimdi hem trafik kazası hem de adli mercileri yanılttıkları iddiasıyla mahkemeye çıkartılacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!