Hıyarı bıraktı 'kan'a başladı!

Güncelleme Tarihi:

Hıyarı bıraktı kana başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2010 00:00

"Çok Güzel Hareketler Bunlar"ın Hıyarlı Baba'sı Şahin Irmak'ın vampiri, Ersin Korkut'un ise fakir bir delikanlıyı canlandırdığı "Kutsal Damacana Dracoola"nın çekimleri tamamlandı. Film, 14 Ocak'ta vizyona girecek.

Haberin Devamı


"Çok Güzel Hareketler Bunlar"daki 'Hıyarlı Baba' tiplemesiyle ünlenen Şahin Irmak ile aynı programla adını duyuran Ersin Korkut, "Kutsal Damacana" serisinin üçüncü filmi "Kutsal Damacana Dracoola" için birlikte kamera karşısına geçti. Korhan Bozkurt'un yönettiği komedi filminin çekimleri, geçtiğimiz gün tamamlandı. Senaryosunu Leman dergisi yazarlarından Ahmet Yılmaz'ın yazdığı, Özge Ulusoy ile Ceyhun Fersoy'un da önemli rollerini üstlendiği film, 14 Ocak'ta sinema seyircisiyle buluşacak.
Filmin konusu ise şöyle: Henüz minik bir bebekken cami avlusuna bırakılan Sebo (Ersin Korkut), güvercinlerin ve kumruların yemleriyle beslenip kendi kendini yetiştirmiştir. Büyüdüğünde zengin bir işadamının konağında iş bulur. İşadamının kızı Demet'e aşık olan Sebo'nun mutluluğu, efsanevi kan emici Kont Dracula'nın (Şahin Irmak) bir gece yarısı aniden ortaya çıkmasıyla bozulur...

 

Haberin Devamı

Derede boğulacaktım!
“Kutsal Damacana Dracoola” filminde başrol oynayan Ersin Korkut, çekimler sırasında ölüm tehlikesi atlattığını söyledi: “Filmin başında bıyıklı halde doğuyorum. Kundağa sarılmış halde, cami avlusuna terk ediyorlar beni. Sonra beni alıp tabuta koyuyorlar kundaklı halde. Ama o tabut dere üzerinde giderken birden ters döndü. Ben beş saniye kadar ecelle boğuştum. Sonra kurtardılar.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!