“Hisseli Harikalar Kumpanyası” Bodrum'da sahnelendi

Güncelleme Tarihi:

“Hisseli Harikalar Kumpanyası” Bodrumda sahnelendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 10:00

Haldun Dormen'in yazıp yönettiği, şarkı sözleri Çiğdem Talu'ya, besteleri Melih Kibar'a ait “Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikali, Bodrum'da sahnelendi.

Haberin Devamı

“Yıldızlı Turkcell Geceleri” kapsamında, Bodrum Antik Tiyatro'da sergilenen müzikal, ilk olarak 1979 yılında Egemen Bostancı'nın yapımcılığında Şan Sineması'nda sanatseverlerle buluştu.

Türkiye'nin bir dönem en çok izlenen müzikallerinden olan ve 1982'ye kadar 600'ü aşkın temsili sahnelenen müzikalin orijinal hali korunarak yapılan düzenlemesinde eski kadrodan Erol Evgin, Ayça Varlıer, Ayşen Gruda, gibi isimlerin yanı sıra Ruhsar Öcal, Kartal Kaan, Nuri Gökaşan, Selahattin Taşdöğen, Umut Kurt, Nazlı Tosunoğlu ve Ezgi Mola gibi oyuncular rol aldı.

Müzikale verilen arada gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyunculardan Erol Evgin, Bodrum'da antik tiyatroda seyircinin karşısına çıkmaktan heyecan duyduğunu söyledi. Evgin, müzikalde, müzik ve sanatla ilgisi olmayan kişilere sanatçı denilmesini de eleştirdiklerini söyledi.
Ayşen Gruda da sanatçının, estetik kaygılarla gelecek yıllara bir şeyler bırakan kişi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Öte yandan, verilen bilgiye göre, “Yıldızlı Turkcell Geceleri” kapsamında, bugün Kenan Doğulu, 3 Ağustos Cuma Hüsnü Şenlendirici-Brooklyn Funk Essentials, 4 Ağustos Cumartesi Sezen Aksu, 10 Ağustos Cuma Emel Sayın-Ahmet Özhan, 11 Ağustos Cumartesi Kıraç-Funda Arar, 24 Ağustos Cuma Şebnem Ferah ve 26 Ağustos Pazar Anadolu Ateşi gösteri grubu Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!