Hırsızlık şüphelileri kuyumcuda yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık şüphelileri kuyumcuda yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2009 18:46

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde İngilize ait villadan hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle aranan 2 kişi kuyumcuda çaldıklarını satarken yakalandı.

Alanya Bektaş Mahallesi'nde Dream villarında bir İngiliz'e ait villadan cep telefonu, 2 altın yüzük, ve digital fotoğraf makinesinin çalınması ardından Asayiş Büro ekipleri çevrede araştırma başlattı.

Dream villalarında bekçilik yapan 49 yaşındaki Ali T. ile arkadaşı 52 yaşındaki Uğur Y.'nin, İngiliz vatandaşın villasının penceresinden içeriyi gözetlediklerini gören küçük çocuğun ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, şüphelileri aramaya başladı. Şüphelilerin Atatürk Caddesi üzerindeki bir kuyumcu dükkanında alışveriş yaptıkları tespit edilince Asayiş Büro ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra çaldıklarını satarken yakaladı.

Şüpheliler, Asayiş Büro Amirliği'nde ifadeleri alındıktan sonra Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na çıkartıldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı tarafından sevk edildikleri Nöbetçi Mahkemece tutuklanan şüpheliler Alanya L Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu'na götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!