Hırsızların evinden Uzi çıktı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızların evinden Uzi çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2010 11:43

ESENLER’de bir kuyumcuya ait evden içerisinde 300 bin TL değerinde ziynet eşyası bulunan kasayı çaldığı ileri sürülen çete üyelerinin evlerinde yapılan aramada Uzi marka otomatik silah ele geçirildi. Hırsızlar silah için “İlk defa görüyoruz. Bu silahı eve kim getirdi bilmiyoruz” dedi. Silah incelenmek üzere kriminal polis laboratuvarına gönderildi.

Kuyumcu dükkanı sahibi Recep Alper’in evi hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızlar içinde 300 bin TL değerinde altın ziynet eşyası bulunan kasayı açamayınca kaçtılar. Olaydan sonra harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler şüphelilerin kaçtığı aracın plakasının 34 VF 987 olduğunu tespit etti. Kimlikleri belirlenen hırsızların Fatih’te birlikte yaşadıkları eve önceki gün dedektifler baskın yaptı. Baskında daha önceden polise geliş kayıtları bulunan Erkan E. (23), Ramazan P. (33), Ramazan Ü. (26), Necip A. (20), Cihan K.(19) gözaltına alındı.

Aramalarda ayrıcı antika olduğu tespit edilen 2 kılıç ile bir rambo bıçağı, bilgisayarlar, 2 otomobil, kasa açmakta kullanılan oksijen tüpü ve malzemeler ele geçirildi.ilah balistik inceleme için kriminal polis laboraturanı gönderildi. Yetkililer hırsızların hangi amaçla böyle bir silah bulundurduklarının araştırıldığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!