Hırsızı yakalamak için dükkanında nöbet tuttu

Güncelleme Tarihi:

Hırsızı yakalamak için dükkanında nöbet tuttu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2007 12:06

Kaynarca'da, komşusuna ait dükkan 5 kez soyulunca kendi iş yerinde nöbet tutan bakkal, dükkanına girmeye çalışan zanlıyı yakalattı.

Haberin Devamı

Kandıra Caddesi Belediye Pasajı'ndaki Mehmet Apti'ye ait Kaynarca Gıda Pazarı'na, kapı camını kırarak giren kişi ya da kişiler, 300 YTL değerinde sigara ile bir miktar madeni para çaldı.

Polise başvuran Apti, dükkanının daha önce de 4 kez soyulduğunu belirterek şikayetçi oldu. Apti, hırsızın, daha önce yaptığı gibi, mercimek ve fasulye çuvallarını boşaltarak içine sigaraları doldurup kaçtığını söyledi.

KOMŞU BAKKAL NÖBETE

Aynı caddede bakkal işleten Tuncay Nergis, hırsızlık olayını duyunca, daha önce kendi dükkanında da yaşanan hırsızlık nedeniyle akşam ışıkları kapatarak içeride nöbet tutmaya başladı.

Bir süre sonra, depo camından içeri girmeye çalışan bir kişinin, kendisini fark edip kaçması üzerine polise haber veren Nergis, zanlıyı yakalatmayı başardı.

Haberin Devamı

Kaynarca Polis Karakolunda görevli polislerin yakaladığı, ilköğretim 8. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki S.K'nin üzerinde yapılan aramada 225 YTL ile 20 avro bulundu.

Cebinden çıkan parayı Nergis'e ait dükkandan çaldığını itiraf ettiği öğrenilen S.K, sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!