Hırsızdan pişkin sözler: "Merak etmeyin yine geleceğiz ... Buranın anasını ağlatacağım"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2020 10:34

Mersin'de hırsızlık yapan 1'i çocuk, 3'ü kadın 6 kişi tutuklandı. Güvenlik kameralarının da görüntülediği hırsızlardan biri, emniyet çıkışında gazetecilere küfür ederken, diğer kadın ise "Yine geleceğiz buraya, merak etmeyin. Buranın anasını ağlatacağım." dedi.

Haberin Devamı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte son dönemde artan evden hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan araştırmada, hırsızlık olaylarını 3 veya 4 kişilik kadın grupların gerçekleştirdiği saptandı. Ekipler, olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde, kadınların fiziki yapılarını ve yüzlerini gizledikleri, iki erkek tarafından araç ile getirildikleri, hırsızlıktan sonra da yine aynı şekilde bırakıldıkları yer civarından alındıkları belirlendi.

Hırsızdan pişkin sözler: Merak etmeyin yine geleceğiz ... Buranın anasını ağlatacağım

Para ve ziynet eşyası çalınan B.A. ve N.E.’nin evlerinin çevresindeki güvenlik kameralarından şüphelilerin M.U., E.G. ve K.B. isimli kadınlar ile yaşı 18'den küçük B.L., kadınları araçla alan kişilerin de Y.G. ve M.K. olduğu saptandı. Şüphelilerin Osmaniye'den geldikleri tespit edildi. 6 şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. 

Haberin Devamı

Hırsızdan pişkin sözler: Merak etmeyin yine geleceğiz ... Buranın anasını ağlatacağım

"BURANIN ANASINI AĞLATACAĞIM"

Şüphelilerin üzerinde 3 altın yüzük, küpe, kapıları açmakta kullandıkları 2 tornavida, 1 plastik aparat, eldiven ve yüzlerini kapatmak için kullandıkları çorap ele geçirildi. Sorguları tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildikleri sırada K.B. adlı kadın şüpheli, "Yine geleceğiz buraya yine, merak etmeyin. Buranın anasını ağlatacağım" dedi.

Hırsızdan pişkin sözler: Merak etmeyin yine geleceğiz ... Buranın anasını ağlatacağım

Mahkemeye çıkarılan 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!