Hırsız, polisten yardım istedi

Güncelleme Tarihi:

Hırsız, polisten yardım istedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 11:50

Hırsızlık yapmak için girdiği evde ev halkının kendisini farketmesi üzerine paniğe kapılan hırsız kendisini odaya kilitleyip, polisten yardım istedi.

Haberin Devamı

Polisi nezarethaneye kilitleyip kaçtı

Olay, 3 gün önce meydana geldi. 155 Polis İmdat'ı arayan bir kişi, hırsızlık yapmak için girdiği evde yakalandığını ve ev halkının kendisini dövmek istediğini söyleyerek yardım istedi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi’ne telefon numarasının da ekrana düştüğü bu ilginç görüşme sonrasında Asayiş Şube ekipleri ihbar edilen eve yönlendirildi.

Eve gelen ekipler, Ö.B.'yi (19) evin odasında kapıyı üzerine kilitlemiş olarak buldu. Polislerin geldiğini anlayınca kapıyı açıp teslim olan Ö.B. Emniyet'e getirilerek sorgulandı. İfadesinde 16 yaşındaki arkadaşları A.Ş. ve M.A. ile birlikte eve girdiklerini söyleyen Ö.B., “Eve girdiğimde ev halkı beni fark etti. ‘Hırsız var’ diye bağırmaya başlayınca arkadaşlarım kaçtı. Ben de kaçmak istedim. Ancak olmadı. Bunun üzerine kendimi odaya kilitledim. Evdekiler kapıyı zorlayınca da polisi arayıp yardım istedim” dedi.

Haberin Devamı

Ö.B'nin ifadesinde adını verdiği arkadaşları da yakalandı. 3 şüpheli, çıkartıldıkları nöbetçi mahkemede 7 ayrı hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!