Hırsız kovaladı arabasız kaldı

Güncelleme Tarihi:

Hırsız kovaladı arabasız kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2002 16:45

Belçika'nın Liege kentinde, dün gece meydana gelen bir olay, adli kaynaklar tarafından 'Belçikalı fıkrasına benzediği' yorumuyla basına aktarıldı.

Aywaille mahallesindeki evine dönen Belçikalı bir kadın, evde bir hırsızla karşılaştı. Ev sahibinin geldiğini farkeden hırsız, çaldığı iki tüfekle olay yerinden kaçmaya başladı.

Cesur Belçikalı kadın, tüfekleri geri almak ve hırsızı yakalamak amacıyla arabasına bindi ve bir süre kaldırımdan koşan hırsızı izledi.

''Belçikalı olduğu tahmin edilen'' hırsız ile Belçikalı ev sahibinin kovalamacası, kısa bir süre sonra son buldu. Yapılan açıklamaya göre, ''bir yandan kaçarken, bir yandan da elinde iki silaholduğunu, erkek olduğunu, bir kadın tarafından kovalandığını düşündüğütahmin edilen'' hırsız aniden durdu, arabaya döndü, kapıyı açtı ve kadına, ''tüfeklerin dolu olup olmadığını'' sordu. Silahların çift kurşunla dolu olduğunu öğrenen hırsız, tüfekleri üzerine doğrulttuğu kadını arabadan indirdi, direksiyona oturdu ve kaçtı.

Olayı doğrulayan Liege Savcılığı, Belçikalı kadının, kimliği belirlenemeyen Avrupalı tipli bir hırsız aleyhinde suç duyurusunda bulunduğunu, söz konusu hırsızın ve çaldığı iki tüfekle bir arabanın aranmasının sürdüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!