Hint prensesi Elizabeth

Güncelleme Tarihi:

Hint prensesi Elizabeth
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Elizabeth Hurley-Arun Nayar çiftinin İngiltere'deki görkemli düğünlerinin ardından 5-10 Mart tarihleri arasında Hint geleneklerine uygun olarak Hindistan'da yapılan düğün törenlerini de sadece Hello dergisi izledi.

Haberin Devamı

Düğünden fotoğraflar için tıklayın

İngiltere'de Sudeley Şatosu'görkemli düğünün ardından Elizabeth Hurley ve Arun Nayar çifti, Hint geleneklerine uygun olarak Hindistan'da da 5-10 Mart tarihleri arasında çok özel bir daha düğün yaptı. Yeni kocası Arun Nayar'ın kutsal inançlarına uyan Hurley, düğününde tam bir Hint Prensesi'ne dönüştü. Beş gün boyunca süren renkli düğün için yerel gazeteler "Ulusal önemi olan olay" başlığını kullandı.

Hint prensesi Elizabeth
Hindistan'a ulaştığı anda Hello dergisine bir açıklama yapan Hurley, "İngiltere'deki düğünde yorulana kadar dans ettiğim için bitkin durumdaydım ama bir sonraki gün uyandığımda, haftayı en sevdiğim insanlarla geçireceğim için çok heyecanlandım. Hindistan'a davet ettiklerimiz arasından 80 kişi gelir diye bekliyorduk ama 234 misafirimiz bizi yalnız bırakmadı. Bu gerçekten de de inanılmaz" dedi.Beş günlük düğünü için Dolce&Gabbana başta olmak üzere, Dior, Hintli tasarımcı Rohit Bal, Roberto Cavalli gibi isimlerle çalışan Hurley, "Düğünüm için en sevdiğim modacılara inanılmaz elbiseler hazırlattım" dedi. Hint gelinlerinin düğünlerinde özel olarak ya kırmızı ya da pembe özel bir kıyafet giydiğini söyleyen Hurley kendisi için pembe olanı seçti.  Düğün için Rajasthan'a giden düğün kafilesi için özel jetler tutuldu. Düğün, 10 Mart Cuma günü çiftin kutsal ateş etrafında, hayat yürüyüşünü temsilen, yedi defa dönmesi ve Arun'un eşi Liz'in anlına Sindoor denilen ve Hindistan'da sadece evli kadınlarda olan boyayı sürmesiyle son buldu. Düğün öncesi Hint geleneklerine bağlı kalarak eline kına ile desen yaptıran Elizabeth Hurley, "Hint düğünleri gelinin eline kına yakılmasıyla başlayıp, üç ya da dört gün sürüyor" dedi.

Haberin Devamı

 Geleneksel pembe düğün giysisi ile tam bir Hint prensesi andıran Elizabeth Hurley, düğün salonuna tahterevanla getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!