Hilton İstanbul 45 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Hilton İstanbul 45 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli olan Hilton İstanbul bu yıl 45'inci yaşını kutluyor. 45'inci yıl dolayısıyla bir dizi etkinlik organize eden Hilton yönetimi, müşterileri için de çeşitli sürprizler hazırlıyor. Bu sürprizlerden biri de her mevsim bir çifte "Hayallerinizin Tatili" adıyla bir haftalık tatil hediye edilmesi.

Bu yıl 45'inci yaşını kutlayacak olan Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul, yeni yaşını müşterileri ile paylaşmaya hazırlanıyor. 45'inci yıl etkinlikleri çerçevesinde bir çok sürprizle birlikte müşterilerini hem şaşırtmayı hem de mutlu etmeyi hedefliyen Hilton, "Hayallerinizin tatili" sloganıyla her mevsim bir çifte bir haftalık tatil armağan edecek. İlki 15 Haziran günü yapılacak çekilişle belirlenecek talihliler, New York'ta Astoria Otel'de kalacak. Ayrıca konuklara tiyatro, kültür ve spor faaliyetleri için bilet temin edilecek, New York ve çevresi için de rehberli turlar düzenlenecek.

Haziran talihlilerinin ardından Eylül ayında Miami, Aralık'ta Sidney, Mart 2001'de Maldiv seyahatleri gerçekleştirilecek.

45'inci yıl etkinliklerine ve çekilişlere katılmak için Hilton Otel'de bir kahve içmek, mükellef bir yemek yemek veya herhangi bir harcama yapmak yeterli olacak. Bir haftalık tatili kazanan çiftlere Fuji DL-320 Zoom fotoğraf makinesi de hediye edilecek. Kura sonucunda belirlenecek diğer talihlileri ise Fuji-270 Zoom Süperdate fotoğraf makinesi bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!