"Hiçbir ÅŸey göründüÄŸü gibi deÄŸil"

Güncelleme Tarihi:

Hiçbir şey göründüğü gibi değil
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 03, 2011 12:58

Biz kısa süre de olsa aynı sınıfın öğrencisiydik onunla.

Haberin Devamı

Tanıştığımız ilk gün, ilk dakika hala bebeÄŸine süt verdiÄŸini anladım. Çünkü benim de emzirdiÄŸim zamanlarda yaptığım gibi ikide bir göğüslerinin sütle dolup dolmadığını kontrol ediyordu. OÄŸlu çoktan bir yaşını geçmiÅŸti ama sütten kesmeye kıyamıyordu.Â

Anne sütünün mucizesine, anne ve çocuk arasındaki tutkal etkisine inanıyordu. Şimdi onun zamansız, ani, bize hayatın üç günlük olduğunu hatırlatan ölümüyle ilgili birçok şey yazılıp çizilecek. Diyeceğim şudur ki; hiçbir şey göründüğü gibi değil. Hele Defne hiç değil. İyiydi Defne. Kötülerden olamayacak kadar dürüst, duyarlı ve duygusaldı. Bir tek kendine acımasız olabiliyordu. Yeni tanıştığı bir insanla 40 yıllık arkadaş gibi muhabbet edebilmesi için üç dakika yeterdi. Onu Acun Medya’daki şoför arkadaşlara, güvenlik görevlilerine, aşçılara, prodüksiyon ekibine sayfa sayfa anlattırabilirsiniz. Herkesin damarını bulur, iletişime geçer, saatlerce konuşurdu. İddiaya varım hepsi hiç kimseye anlatmadığı sırlarını Defne ile paylaşmıştır.

Çok zeki kadındı, daha yapacağı çok şey vardı.

En büyük dileğim oğlu Can'la ilgili...

Öyle bir talihsizlik ki onun başına gelen, hayatı boyunca bir daha hiç benzer bir ÅŸey yaÅŸamasın. Dünyanın en ÅŸanslı, en baÅŸarılı, en yetenekli, en zeki, en saÄŸlıklı, en mutlu çocuÄŸu olsun...      Â

Haberin Devamı

Defne Joy Foster'ı ölümünün ardından dostları anlattı...

Tan Sağtürk

Biraz önce doktorunun açıklamasını okudum. Biz yıllardır bu işin içindeyiz. 30 yıldır ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Bu durumun dansla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Herkes şok içinde. Hepimiz için aileden birisi gitti. Biraz sonra toplanacağız zaten. Böyle günlerde bir arada olmak gerekiyor. Çok üzgünüm.


Nilgün Belgün

Çok acı bir günümdeyim. Hala şoktayım. Defne çok iyi kalpli bir kadındı. Gerçekten, o görüntünün altında naif bir kız vardı. Yakından tanıdığınızda çok farklı olduğunu görüyorsunuz insanların. Onu yakından tanıyınca bin kat daha çok sevdim. Yarışmada ben elenirken ikimiz kalmıştık. Boynuma sıkı sıkı sarılıp söylesene sana gelen SMS'ler bana da gelsin dedi. O kadar sahici bir kızdı. Ailemden birini kaybetmiş gibiyim. Çok üzgünüm.

Haberin Devamı

İnci Türkay

Hepimizin başı sağolsun. Çok üzülüyorum. Şok geçiriyorum. Daha dün akşam üzeri Nişantaşı'nda gördüm Defne'yi. 4 yıl kadar gecemiz gündüzümüz birlikte geçti. Gerçekten çok mutluydu. Bana bir sır verdi dün. Survivor'a katılacağım dedi. Çok eğleniyorum bu programlarda dedi. Her zaman yaşam enerjisiyle dolu bir kızdı. Dün gördüğümde yanında kocası da vardı. Bak bu dans yarışması beni ne yaptı dedi. Çok espriliydi. Mutluydu, çok mutluydu, çok neşeliydi. Bir anne olarak hakikaten çok üzgünüm. Defne'nin annesine de sabır diliyorum. Dün eşiyle el elelerdi Nişantaşı'nda. Sabahın erken saatlerinde öğrendim. Çok üzgünüm.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!