Hey Girl güzelleri

Güncelleme Tarihi:

Hey Girl güzelleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hey Girl ‘‘Kapak Kızı Yarışması'' geçtiğimiz günlerde Conrad Otel'de yapıldı. Toplam 15 finalist genç kızın katıldığı yarışmada 16 yaşındaki Ceren Deniz birinci, 19 yaşındaki Aslı Özmel ikinci ve 19 yaşındaki Hatice Şendil üçüncü oldu. Jüri üyeleri ise şıklıklarıyla dikkat çektiler.

Her sene düzenlenen güzellik yarışmalarına artık alıştık. Yılda en az üç, dört kez yapılan bu güzellik yarışmalarının kimisi yüz güzeli seçiyor, kimisi kainat güzeli... Ama birçok genç kız için bu yarışmalar, dünyaya açılan kapı niteliğinde. Birçoğu çok genç olan, hatta daha 20'li yaşlara bile gelmemiş olan bir grup genç kız, Hey Girl dergisinin düzenlediği ‘‘Kapak Kızı Yarışması'' için biraraya geldiler. Hey Girl dergisi ve Erberk Ajans'ın ortaklaşa olarak düzenledikleri yarışmada, yarışmacı kızların oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Jüriler de güzel

Tabii ki bir güzellik yarışmasının jürileri de, yarışmacılar kadar güzel olur... Bu sefer de durum değişmedi. Özellikle bayan jürilerin zerafetleriyle göz kamaştırdıkları gecede, 2 numaralı, 1.70 boyundaki ve 78-58-84 ölçülerindeki Ceren Deniz birinciliğe layık görüldü.

Jüri üyeleri kimler miydi? Neşe Erberk, Neslihan Tokcan, Atilla Aksoy, Yeşim Palandüz, Deniz Akkaya, Ethel Kohen, Elvan Meyhanecioğlu, Burcu Yılmaz, Aydemir Berhan, Ertan Altun, Adil Gültekin, Serkan Şedele, Berna Ermaninci ve Fazıla Çakır gibi isimler vardı jüride. Süleyman Nazif Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi olan Ceren Deniz, hiç aklında yokken arkadaşlarının teşvikiyle katıldığı yarışmada aldığı derece karşısında duygulu anlar yaşadı. Bu arada yarışmada jüri üyeleri arasında bulunan Deniz Akkaya da, davetliler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Güzelliğiyle adeta herkesi büyüleyen Akkaya, basın mensuplarının da ilgi odağı oldu.

Yaşları çok küçük

Bu arada yarışmada ikinci olan Aslı Özmel, aynı zamanda ‘‘Kodak Profesyonel Güzeli'', yarışmada üçüncü olan Hatice Şendil de, ‘‘Dr. Renaud Güzeli'' seçildi. Yarışmada 13 yaşındaki Simge Güner ‘‘Cozy Kuaför Saç Güzeli'', 14 yaşındaki Irmak İpek Altın ise ‘‘Mistral Güzeli'' oldu. Yarışmacıların bir çoğunun yaşının çok küçük olması, davetliler arasında şaşkınlık yarattı.

Sponsorluğunu Dr. Renaud, Kodak Profesyonel, Olay Kimya, Cozy Kuaför ve Mistral'in yaptığı yarışmada güzel adaylarının yaşları, gerçekten de 13 ile 23 arasında değişiyordu. Erberk Ajans'ın sahibi Neşe Erberk, ‘‘Hey Girl Sempati Güzeli'' olan Ceren Deniz'i hemen ajansa alacaklarını, yüzünün çok fotojenik olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!