Herkes Baran için seferber oldu!

Güncelleme Tarihi:

Herkes Baran için seferber oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2021 13:22

Adana’da kaybolan 5 yaşındaki Baran Benek arama çalışmaları sonucu bulundu. Ekipler, mahallede arama yaptığı sırada küçük Baran'ı, sokakta yürürken bulundu. Yaklaşık 5,5 saat sonra bulunan Baran, polis ekiplerince ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde yaşayan Azime Benek, sabah çölyak hastası kızı Nazlı Benek’i (7) hastaneye götürmek için oğlu Baran’ı annesi Narınç Babat'a bırakıp evden ayrıldı. Bir süre sonra evde Baran’ı göremeyen anneannesi Narınç Babat, mahallede torununu aradı ancak bulamadı. Durumu haber alıp eve gelen baba Cem Benek de mahalleliyle birlikte Baran’ı sokak sokak aradı ancak o da bulamadı.

Herkes Baran için seferber oldu

Küçük çocuğun evin karşısında bulunan DSİ'ye ait sulama kanalına düşmüş olabileceğini değerlendiren baba Cem Benek, kanal boyunca metrelerce yürüdü. Bir süre sonra yorulan baba Benek’in, yere çöküp kanalı seyretmesi yürek burktu. Gözyaşlarına boğulan anneanne Narınç Babat ise yanındakilerin desteğiyle ayakta durabildi.
Herkes Baran için seferber oldu
BARAN BULUNDU

Haberin Devamı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde hastaneye giden annesinin, anneannesine bıraktığı ve bir süre sonra kaybolan 5 yaşındaki Baran Benek'i arama çalışmalarına polis ekipleri de destek verdi. Ekipler, mahallede arama yaptığı sırada küçük Baran, sokakta yürürken bulundu. Yaklaşık 5,5 saat sonra bulunan Baran, polis ekiplerince ailesine teslim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!