Hem suçlu hem güçlü.. Ortalığı karıştırdığı yetmedi..

Güncelleme Tarihi:

Hem suçlu hem güçlü.. Ortalığı karıştırdığı yetmedi..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 18:09

ADANA’da cadde ortasına park edilen otomobil, polisi alarma geçirdi. Bomba şüphesiyle aranan otomobilde herhangi bir suç unsuru bulunamazken 1 saat sonra geri gelen sürücü 24 yaşındaki Caner Şahin, "Ne olmuş bıraktıysak, cezasını yazsın" diyerek tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Merkez Seyhan İlçesi’nin Kayalıbağ Mahallesi’nde yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu Çakmak Caddesi’ne gelen Caner Şahin yönetimindeki 01 BNK 83 plakalı otomobili yolun ortasına park edip ayrıldı. Trafiğin kilitlenmesine neden olan aracın sahibine yaklaşık 45 dakika geçmesine rağmen ulaşılamayan vatandaşlar, bomba olma ihtimali üzerine polisi aradı. Kısa sürede bölgeye, Asayiş ve Terörle Mücadele şubelerinden çok sayıda ekip sevk edildi, cadde araç trafiğine kapatıldı. Camları filmli olan otomobilden şüphelenen polis, bomba imha uzmanı çağırdı.


 
Bomba uzmanı beklenirken Caner Şahin, ortaya çıktı. Onlarca polisin ve vatandaşın şaşkın bakışları arasına aracına binen genç, hareket etmek isterken son anda durduruldu. Şahin, polisin uyarısı üzerine rahat tavırlarla otomobilden indi. Kimlik kontrolü yapmak isteyen polislere, "Ne var yani, acil işim vardı bıraktım. Cezası neyse yazın" diyerek çıkıştı.
 
OTOMOBİL DİDİK DİDİK ARANDI
 
Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Caner Şahin’in kimlik bilgilerini kontrol etti. Kapıları açılan otomobilin bagajı, içi ve altı ekipler tarafından didik didik arandı. Otomobilde şüpheli bir durum olmadığı anlaşıldı. Yüzlerce insanın korku dolu dakikalar yaşayıp, polisin alarma geçmesine neden olan Caner Şahin’e, trafiği tehlikeye düşürmek ve hatalı park suçundan ceza yazılırken, otomobil de otoparka çekilmek istendi. Otomobilin çekileceğini öğrenen Şahin, elindeki ceza makbuzunu yere atıp, trafik polisine tepki gösterdi. Aracını çektirmek istemeyen Şahin, "Şimdi emniyet müdürünü arıyorum, cezayı yazdın. Sen kim oluyorsun" diyerek trafik polisini tehdit etti.
 
TEHDİDE CEZA MAKBUZLU CEVAP
 
Araya giren sivil polisler Şahin’i sakinleştirmeye çalıştı. Tehditlere rağmen Şahin’e karşılık vermeyen trafik polisi, "Ben işimi yapıyorum. Bana bağıramazsınız" cevabını verdi. Şahin’i, sivil polisler güçlükle sakinleştirdi. Bu kez trafik polis, aracın camlarının filmli olması nedeniyle sürücüye bir ceza daha yazıp, "Bir gün müsaade verdim, camındaki filmleri söktürüp trafiğe çıkarsın. Aksi taktirde aracın bağlanacak" uyarısında bulundu.
 
Caner Şahin de öfke ile bindiği otomobilindeki müziğin sesini sonuna kadar açıp, hızlı bir şekilde uzaklaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!