Hem is hem tatil

Güncelleme Tarihi:

Hem is hem tatil
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ege ve Akdeniz'in turizm cennetleri, kurban bayram tatiliyle birlikte yerli turist akınına uğradı. Yağmurlu ve soğuk havanın ardından güneşin yeniden yüzünü gösterdiği bölgelere gelenler, soluğu havuz başlarında ve plajlarda aldı. Antalya'ya program yapmak için gelen sahne yıldızları ise, hem iş, hem tatil yapmanın keyfini çıkarıyor.

Turizm ve tatil kenti Antalya, ünlülerin de akınına uğradı. Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Muazzez Ersoy gibi starların program yapmak amacıyla geldikleri kente tatil için gelenler de oldu. Bunlardan biri de fantezi müziğin güçlü isimlerinden Seda Sayan'dı. 8 yaşındaki oğlu Oğulcan ile birlikte Antalya Dedeman Otel'de yorgunluk atan Sayan, günün büyük bölümünü otelin havuzu başında güneşlenerek geçiriyor. Seda-Aykut Gürel çifti ile Nuri Sesigüzel de sadece tatil için kente gelenler arasında yer alıyor.

KOMUTANLAR VE SİYASİLER

Dışişleri Bakanı İsmail Cem Sheraton Hotel'i, Devlet Bakanı Eyüp Aşık Şampiyon Tatil Köyü'nü, Devlet Bakanı Rüştü Kazım Yücelen de Belek Turizm Merkezi'ni bayram tatili için seçti. Bayram tatilinde Antalya'da bulunan bazı komutanlar ise Karpuzkaldıran Askeri Dinlenme Tesisleri'ni tercih etti. Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Çevik Bir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlhan Kılıç ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Fikret Özden Boztepe, bu tesislerde kalıyor.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bayram tatilini Antalya'daki evinde geçirirken, çeşitli partilere mensup çok sayıda milletvekili de bayram tatili için Antalya'ya geldi. DİSK Genel Başkanı Rıdvan Budak da, tatil için Antalya'yı tercih edenler arasında yer aldı. Budak, tatilini Dedeman Oteli'nde geçiriyor. Kemer'deki Royal Resort Oteli'nde kalanlar arasında, DTP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yıldırım Aktuna da bulunuyor.

Yalnızca salata

Dokuz günlük uzun bayram tatilini fırsat bilerek hem iş, hem tatil yapmak için Antalya'ya gelen Türk sanat müziğinin sevilen sesi Muazzez Ersoy, kente hayran olduğunu söyledi. Muazzez Ersoy'un formunu korumak için yalnızca salata yemesi dikkatlerden kaçmadı.

Nadide'ye çattı

‘‘Osman Abi’’ albümüyle çıkış yapan Hazal, kurban Bayramı tatilinde Antalya'da hem denizin, hem doğanın tadını çıkardı. Genç popçu, sohbetler sırasında Nadide Sultan'a çatmaktan da geri kalmadı.

Bronzlaşıyor

Tatilini Antalya'da geçiren manken Esin Moralıoğlu, kaldığı Göynük Park Mirage Otel'de bol bol güneşleniyor. İhratçatçılar Birliği'nin Hong Kong'taki deri defilesinden önce bronzlaşmak isteyen Moralıoğlu, gününü havuz ve deniz kenarında geçiriyor.

Üstsüz güneşlendi

Antalya'da tatilin tadını çıkaran ünlüler arasında Seda Sayan da yer aldı. Dedeman Otel'de tatil yapan Sayan, gününü otelin havuzunda güneşlenerek geçiriyor. 8 yaşındaki oğlu Oğulcan'ı yanından ayırmayan ve İstanbul'a bronzlaşarak dönmek istediğini söyleyen Sayan, üstsüz güneşlenmeyi tercih etti. Dedeman'da Sayan'ın dışında Seda-Aykut Gürel çifti ve Nuri Sesigüzel de bulunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!