Hem dinle, hem faça yap

Güncelleme Tarihi:

Hem dinle, hem faça yap
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2002 01:42

No Doubt ve Limp Bizkit'in yeni albümlerini alanlar, hem iyi müzik dinleyecekler, hem de süper faça yapacaklar.

Hadise nedir, hemen anlatalım. Bu kıymetli toplulukların bağlı oldukları Universal, şık bir hareket yaptı ve albümleri enteresan bir formatta satışa sundu.

Nedir bunun enteresanlığı? Şimdi efendim, müzik markete gidip, ‘‘Usta çıkar bakalım şuradan Limp Bizkit'in 'New Old Songs'unu’’ dediğinizde, satış elemanı albümü uzatıyor ve siz de şaşırıyorsunuz. Çünkü albüm bir adet Limp Bizkit tişörtü eşliğinde geliyor. Siz de çok seviniyorsunuz, hayat bayram oluyor, dünya barışı sağlanıyor vesaire.

Aynı şekilde No Doubt'ın ‘‘Rock Steady’’sini alırken, yanında size bir No Doubt beresi geliyor. Yalnız ben bereyi şöyle bir inceledim, çok küçük yahu. Yani koca kafalı biri değilim. Fakat bereyle kafa arasında uyum sağlayamıyorum. Şöyle bir denedim, aynaya baktım Sancho Pansa gibi duruyorum. Ben zaten böyle bere takmıyorum. Ama muhakkak, böylesi modadır, insanlar seviyordur vesaire.

Bu arada albümlerin iyi olduklarını da söyleyebilirim. No Doubt pek takıldığımız bir şey değil fakat Limp Bizkit'in remiks albümü hakikaten her eve lazım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!