Hediyesini beğenmeyince bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Hediyesini beğenmeyince bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2010 10:22

Bursa'da yılbaşı hediyesi olarak alınan altın yüzüğü beğenmeyen Gürcistan uyruklu kadın, birlikte yaşadığı kişiyi bıçakladı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Ataevler Mahallesi Belde Sitesi'nde oturan Viyola V. (31) ve birlikte yaşadığı, evli olduğu öğrenilen Selçuk B. (41), gece geç saatlere kadar yılbaşını kutladı.

Selçuk B, yeni yıla girildikten sonra yılbaşı hediyesi olarak aldığı altın yüzüğü küçük kutusunda Viyola V'ye verip, yattı. Kutuyu açan Viyola V, yüzüğü beğenmeyince “Bana bunu mu layık gördün?” diyerek, Selçuk B'yi uyandırdı.
Alkolün de etkisiyle başlayan tartışmanın büyümesi üzerine Selçuk B, birlikte yaşadığı kadını darbetti. Viyola V. de mutfaktan aldığı bıçakla Selçuk B'yi karın boşluğundan bıçakladı.

HASTANE ÖNÜNE ÇIKIP AF DİLEDİ

Yaralı olarak yakınlarda bulunan polis merkezine giden Selçuk B, Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gözaltına alınan ve rapor için aynı hastaneye getirilen Viyola V'nin geldiğini öğrenen Selçuk B, tedavi altındayken hastane önüne çıkarak, kendisini bıçaklayan kadından af diledi.

“Senden şikayetçi olduğum için beni affet. Seni seviyorum” diyen Selçuk B, şikayetini geri kaldı.

Darbedildiği için yaralı olan Viyola V. ve Selçuk B'nin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!