Hedefteki adam konuştu

Güncelleme Tarihi:

Hedefteki adam konuştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2009 11:53

HSYK üyesi Ali Suat Ertosun, aleyhinde yapılan haberlerle ilgili toplantılar bittikten sonra sert bir açıklama yapacak ve hakkındaki tüm iddiaları tek tek cevaplayacak.

Haberin Devamı

Saygı Öztürk YAZIYOR

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu toplantılarında gündeme getirdiği konularla bazı çevrelerin eleştirileriyle karşılaşan Ertosun’un fotoğraflarının gizlice çekilmesini arkadaşlarıma anlatırken bu ülkede vergi ödeyen insanların parasıyla devlette görev alan bazı kişiler ne yazık ki yüksek hakimleri izleyip gizlice fotoğraflarını çekiyor ve bunları da servis ediyor. Benim üzerimden yargıyı yıpratmaya çalışıyorlar. Hepsinin cevabını kurul toplantılarının bitiminden sonra vereceğim. Ve yasal haklarımı da kullanacağım.”

CAN DÜNDAR’A TAZMİNAT DAVASI

Sabancı suikastı hükümlülerinden Mustafa Duyar’ın konuşmak istediği ancak dönemin Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Ali Sat Ertosun’un izin vermediği ve bundan kısa süre sonra da Afyon cezaevinde Ergin kardeşler tarafından öldürüldüğü öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

Ertosun, bu iddiaların gazeteci-yazar Can Dündar tarafından gündeme getirilmesi üzerine kendisi hakkında soruşturma açılması için başvurmuş ve sonuçta aklanmıştı.

Ertosun, hakkında iddialarda bulunan Can Dündar ve Toktamış Ateş hakkında tazminat davaları açtı. Ve davaları da kazandığı öğrenildi. Dündar’ın  davayı kaybettiği konuyu yeniden gündeme getirmesi üzerine Ertosun da yeniden dava açağı ve bu konuda avukatına talimat verdiği öğrenildi. Ertosun’un Nuri Ergin’in Duyar’ın bulunduğu cezaevine gelmesiyle ilgili işlemlerde de imzasının bulunmadığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!