Hayranlarıyla başları dertte

Güncelleme Tarihi:

Hayranlarıyla başları dertte
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Milyonların sevgilisi kadın yıldızlar, tacizci sapık ve hırsızlar yüzünden korkulu günler geçiriyor. Oscarlı aktris Gwyneth Paltrow aylardır erotik mektuplarla rahatsız ediliyor, Sharon Stone iki araç tarafından otoyolda sıkıştırıldı, "Titanic" filmiyle üne kavuşan İngiliz aktris Kate Winslet, sürekli tecavüz tehditleri alıyor ve Cameron Diaz otel odasında karşılaştığı hırsızın şokundan halen kurtulamadı.

Paltrow mahkemeye verdi

Gwyneth Paltrow'u "erotik" mektup, e-mail, oyuncak ve dergiler göndererek taciz eden Ohio'lu 51 yaşındaki pizza dağıtıcısı geçen ay yakalandı. Paltrow tacizciyi dava etti. Mahkemede "Eğer, onunla aynı mekanda bulunsaydım, kesin bana tecavüz eder veya zarar verirdi" diyen
Paltrow'un sıkıntısının sona erip ermeyeceğini, mahkemenin kararı belirleyecek.

Sharon Stone'a otobanda taciz

Temel İçgüdü filmiyle bir seks sembolü haline gelen Sharon Stone'un başı da otobanda derde girdi. Sanatçının otomobili, kendisini takip eden iki araç tarafından önlü arkalı sıkıştırılınca, güzel yıldız soluğu poliste aldı.

Stone, bir restorandan çıkarak otomobiline bindikten sonra, iki otomobil tarafından takip edildiğini farkederek, aracını yol kenarına çekti. Bunun üzerine, takip eden otomobillerden biri Stone'un aracının önüne, diğeri de arkasına girdi.

Arkadaki otomobilin sürücüsünün elinde metal bir çubuk gören Stone, korku içinde yaptığı manevralarla aracını iki otomobilin arasından kurtarmayı başardı.

Hepsinin başı dertte

"Titanic" filminin şehla bakışlı güzeli İngiliz aktris Kate Winslet ise İnternet sitesine "Dina" ismiyle mesajlar gönderen "sibertacizci" tarafından rahatsız ediliyor. Gönderdiği mesajlarda sanatçıyı tecavüz etmek ve öldürmekle tehdit eden çılgın hayran, o günlerde hamile olan sanatçıya uzun süre tedirginlik yaşattı.

Pop müziğin genç ismi Britney Spears'ın evine giren garip bir hayranı da, sanatçıyı kıskandığını anlatan mesajlar bıraktı.

Spears duş yaparken evine giren sapık, yıldızın pop şarkıcısı erkek arkadaşı Justin Timberlake'i öldüreceğine ilişkin tehditlerde de bulundu.

Ünlü oyuncu Cameron Diaz ise Roma'daki otel odasına girdiğinde hırsızlarla karşılaştı. Şok olan sanatçının bağırması üzerine hırsızlar kaçtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!