'Hayır' için 'milliyetçi cephe'

Güncelleme Tarihi:

Hayır için milliyetçi cephe
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 00:38

MHP’deki muhalif isimlerden Koray Aydın ve Sinan Oğan ile partiden ihraç edilen Meral Akşener ve Ümit Özdağ referandumda ‘Hayır’ kampanyası yürütmek amacıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Muhalifler ‘Milliyetçi Cephe’ adıyla yeni bir organizasyon sürecine girdi ve ‘Türk Milliyetçileri Hayır Diyor Organizasyonu Komitesi’ kurdu. Komiteye Meclis’teki oylamada Anayasa değişikliğine ‘ret’ oyu veren MHP’li İsmail Ok, Nuri Okutan, Atila Kaya, Yusuf Halaçoğlu’nun da katılacağı belirtildi. Komite, 30 Ocak’ta yaptığı toplantıda aldığı kararlarla ilgili özetle şu açıklamayı yaptı:

MERKEZ SAĞA ZİYARET
“Dört genel başkan adayı, MHP’nin Meclis’te referanduma ‘Hayır’ diyen 26. dönem milletvekilleri, önceki dönemler TBMM’de partimizi temsil etmiş millet-
vekillerimiz ve ülkücü hareketin aksakallarının önemli bir kesimi ile yapmış olduğumuz istişare toplantısında Türk milletinin kaderini belirleyecek süreçle ilgili önemli kararlar alınmıştır. Referanduma kadarki dönemde ‘Hayır’ kampanyasının verimli yürütülmesi adına çeşitli alanlarda çalışmalar yapılması ülkemizin geleceği açısından son derece kritik rol oynamaktadır. İlk olarak 18 Şubat’ta Ankara’da, MHP’de geçmiş dönemlerde ve şimdi siyaset yapan değerli şahsiyetlerin de iştirak edeceği ‘Türk Milliyetçileri Hayır Diyor’ temalı, geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi ve ‘Hayır’ kampanyası için ilk adımın atılması kararlaştırılmıştır. Fikir alışverişi amacıyla ‘Hayır’ kampanyası yapacağı düşünülen merkez sağda siyaset yapan partilerimize de ziyaretlerin yapılması planlanmaktadır.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!