Hayatına giren kadınları yaktı

Güncelleme Tarihi:

Hayatına giren kadınları yaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bir zamanların en ünlü şarkıcılarından Eddie Fisher bir kitap yazdı ve Hollywood'u birbirine kattı. Eddie Fisher, hayatına giren kadınların ve arkadaşlık ettiği ünlülerin bilinmeyen bütün ‘‘özelliklerini’’ ve kirli çamaşırlarını kitabında tek tek anlatıyor Eddie Fisher Yeni kuşakların büyük çoğunluğu adını bilmez. müzikle ilgilenenlerin bile adını hatırlamakta zorlanacağı şarkıcı Eddie Fisher, parlak döneminde ABD devlet başkanlarıyla olduğu kadar, Mafya babalarıyla da yakın ilişki kurdu. Sinema, müzik ve eğlence áleminin en ünlü kadınlarıyla aşklar yaşadı. Eddie Fisher, Debbie Reynolds, Elizabeth Taylor ve Connie Stevens'la evlendi. Aşırı şöhretin ağırlığı altında uyuşturucunun pençesine düştü ve son derece fırtınalı bir yaşam sürdü.

Halen dördüncü eşi Betty'le San Francisco'da yaşayan Eddie Fisher'in ‘‘Been There, Done That’’ (Gördüm, Geçirdim) başlığıyla yayınlanan kitabı daha piyasaya çıkmadan yıldızlar dünyasında fırtınalar kopardı. İşte 333 sayfalık olay kitaptan bazı alıntılar:

LİZ DAYAĞA ALIŞIKTI

Liz Taylor, hayran olduğum Mike Todd'un karısıydı. Mike herkesi şaşırtmasını seven, olmadık işler yapan bir insandı. Masada herkesin gözü önünde Liz'in göğüslerini eller, elini eteğinin altına sokardı. Arada bir ‘‘Liz'i becereceğim şimdi’’ diyerek yatak odasına giderlerdi. Arada bir de döverdi Liz'i, ama o dayak yemeye alışıktı.

ÇOCUĞUNU DÜŞÜRTTÜ

İlk kocası Nick Hilton (Oteller kralının oğlu ), Liz'in karnını tekmeleyerek çocuğunu düşürttü. Richard Burton da bir gece limuzin içinde Liz'i feci şekilde dövdükten sonra arabadan attı. Bu nedenle ‘‘Kleopatra’’ filmi altı hafta ertelendi.

SEKS HASTASIDIR

Liz Taylor seks hastasıydı. Yatakta yapmadığı şey kalmazdı. Ben daha Debbie Reynolds'la evliyken bir lokantada elimi tutup bacak arasını elletti. Karım tam karşımda oturuyordu. Liz, kocası Michael Wilding yandaki odada iken ‘‘Samson ve Delilah’’ filminin aktörü Victor Mature ile aşk yaptı.

KÜRTAJ YAPTIRDI

Liz, Frank Sinatra ile yaşadığı aşk sırasında hamile kalınca ‘‘Evlenelim’’ diye tuturdu. Frank, bunu kabul etmedi. Liz'i menajeriyle Meksiko'ya gönderip kürtaj yaptırttı. Bu olaydan sonra Liz Taylor, Frank Sinatra'dan en çok nefret eden kişi oldu.

ALKOLÜN PENÇESİNDE

Elizabeth Taylor, bundan sonra kendini alkole verdi, haplar almaya başladı. Ben de içiyordum. Haftada 450 dolarlık içki içiyorduk evde. Liz dışarda da içmeye devam ediyordu. Film setinde kola şişesinin içinde hep konyak bulunurdu.

KİMİ SEVİYORSUN

Richard Burton'la ilişkisi Kleopatra'yı çevirirken başladı. Haftalar sonra kulağıma geldi. Richard Burton, felaket sarhoş, kendini beğenmiş herifin biriydi. Evimizde otururken ‘‘Liz kimi seviyorsun söyle ?’’ diye bağırdı. Karım bir ona, bir bana baktı. Richard'a dönüp ‘‘Seni’’ dedi.

KARINLA YATAKTAYIM

Bir gün Richard Burton'a ‘‘Liz benim karım, seviyorum onu, peşini bırak’’ dedim. Bana ‘‘Sen yıldızsın, ben henüz yıldız olmadım. Kullanacağım onu’’ cevabını verdi. Bir gün telefonla beni arayıp ‘‘Karınla yataktayım’’ dedi. Ondan sonra bu işi halletmek için yanımda tabanca taşımaya başladım, Richard da tabanca taşıyordu. Birbirimizi ölümle tehdit ettik.

ZSA ZSA BANA ASILIRDI

Zsa Zsa Gabor peşimi hiç bırakmazdı. Karım Debbie'nin yanında ‘‘Niye bununla evlendin. Bana gel, seni erkek yapacağım’’ diye asılırdı.

BANA KIZ AYARLARDI

Alain Delon, bence dünyanın en güzel erkeğiydi. Karısı Nathalie Delon da şahane bir kadındı. Nathalie bana hep kız ayarlardı. Alain sürekli ‘‘Bana bir değil, altı kadın lazım’’ derdi. Aynı evde birlikte yaşamaya başladık. Her yere birlikte giderdik, Nathalie'ye vurgundum. Julie Christie'nin güzeliydi o.

Sevişmeyi öğretti

Marlene Dietrich, yaşlanmayan bir kadındı. General Patton'dan Gary Cooper'e kadar pek çok ünlüyle aşk yaşamıştı. Annemden de yaşlıydı, ama bana sevişmesini öğretti. Mum ışığında ayna tavan altında saatlerce sevişirdik. Sonra kızı Maria Riva'yı bana peşkeş çekmeye çalıştı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!