Hayat kadınıydı yıldız oldu

Güncelleme Tarihi:

Hayat kadınıydı yıldız oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 13:30

Bundan tam 12 yıl önceydi. Dönemin gözde aktörü Hugh Grant bir fahişeyle arabasında uygunsuz vaziyette yakalandı.Bir kaç dakika sonra ellleri kelepçeli vaziyette karakolda ifade vermek için bekleyen genç kadın bu utanç verici olayın hayatının dönüm noktası olacağını bimiyordu.

Haberin Devamı

12 yıl önce sokaklarda fahişelik yaparak geçimini sağlayan Divine Brown, günümüzün müzik yıldızlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçen yıl Juno Ödülleri'ne aday gösterilen Brown'ın şarkıları ABD radyolarında en çok çalınanlan arasında.

Brown hayatındaki bu değişimi ünlü aktör Hugh Grant'a borçlu. Bu olayın ardından tutuklanan, sevgliisi Elizabeth Hurley tarafından terk edilen kariyerinde de bir düşüş yaşayan Grant, kaçamak yaptığı Divine Brown'ın hayatını da tamemen değiştirdi.

O gecenin anılarını anlatması karşılığında çıktığı TV programlarından 1. 6 milyon dolar kazanan Brown, İngiliz The News of the World gazetesine anlattıkları karşılığında da servet değerinde para aldı.

Yıllardır yaşadığı kenar mahalleden daha lüks bir semte taşınan ve çocuklarını iyi okullarda okutan Divine Brown en çok yapmak istediği işi de yapıyor artık. Müzik dünyasına adım attı ve albüm çıkartıyor. Hatta şarkıları radyolarda sık sık çalınıyor. Kısacası karakolda biten bu kaçamak 12 yıl içinde genç kadının hayatını tamamen değiştirdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!