Hava yastığı olmasaydı ölmüştük

Güncelleme Tarihi:

Hava yastığı olmasaydı ölmüştük
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2002 01:49

Sevgilisi ve arkadaşlarının içinde bulunduğu otomobiliyle takla atan ünlü türkücü Mahzun Kırmızıgül, ‘Hava yastığı olmasaydı ölmüştük’ dedi.

Kaza, önceki gün saat 01.00 sıralarında Çanakkale-İzmir Karayolu Gökçalı Mevkii'nde meydana geldi. Kırmızıgül, 34 UM 9376 plakalı otomobiliyle hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen otobüsle karşı karşıya kaldı. Ünlü sanatçı ve yanındakiler şans eseri yaralı kurtuldu. Kırmızıgül, sevgilisi olduğu öne sürülen Bade İşçil, dalış hocası Murat Tokat ve Neval Aldırmaz, ambulansı beklemeden yoldan geçen araçlarla Çanakkale Özel Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye basın mensuplarının girişi yasaklanırken, dışarıdan da görüntü alınması engellendi. Kırmızıgül, daha sonra acil servis önündeki gazetecilere, ‘‘Kız arkadaşımın babasının buraya geldiğimizden haberi yok. Bizleri merak ederler. Sağlık durumumuz çok iyi’’ diye açıklama yaptı. Geceyi hastanede geçiren Kırmızıgül ve Tokat, saat 06.00'da

arka kapıdan çıkıp kız arkadaşlarının bulunduğu eve döndü. Kırmızıgül ve Tokat, 11.20'de İntepe Jandarma Karakolu'na giderek ifade verdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!