Hatice Aslan'a sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Hatice Aslana sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2009 00:00

Kenan Işık'ın atv'deki Dünya Bir Oyun Sahnesi programına 'Üç Maymun' filminin diğer oyuncuları Hatice Aslan ve Ahmet Rıfat Şungar ile birlikte konuk olan Yavuz Bingöl, Cannes'daki kırmızı halı geçişinde çok eleştirilen Hatice Aslan'a sahip çıktı.

Haberin Devamı

 İŞTE O FOTOĞRAFLAR

Türkiye'deki magazin basını tarafından günlerce fotoğrafları basılan Hatice Aslan, 'Üç Maymun' ekibinin önüne geçerek 'rol çaldığı' sözlerine maruz kalmıştı.

Hatice Aslana sahip çıktı
Bu tür haberleri eleştiren Kenan Işık, Hatice Aslan'ın filmdeki performansıyla ilgili yazılar yerine 'Hatice şunu giymiş, bunu giymiş' gibi tuhaf tuhaf magazin haberlerinin çıktığını söyledi.Yavuz Bingöl de filmdeki partnerine sahip çıkarak medyanın tolerans göstermediğini ifade etti ve şöyle konuştu: "Orada aslında küçük bir özeleştiriye ihtiyacımızı var. Hem Hatice'nin oyunuyla ilgilenmeyip giydiğiyle veya diğer arkadaşlarına saygısızlık yaptığı, kamera önünde kaldığı falan gibi şeyler. Bizler ilk kez katılıyoruz. O Sivaslı ben Karslıyım. Biz az gelişmiş bir ülkenin çocuklarıyız. İnsan orada bir çok hatalar yapabilir. Bu hataların toleranslı bir şekilde değerlendirilmesi lazımdı. Özellikle bizim basınımız tarafından."

Haberin Devamı

Bu arada Yavuz Bingöl'ün konuşması sırasında, 'Az gelişmiş ülkenin çocuklarıyız" sözüne Hatice Aslan da bir ekleme yaparak "Az gelişmiş ülkenin çok gelişmiş çocuklarıyız" yorumunda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!