Hatay’da 14 öğretim üyesi CHP’ye katıldı

Güncelleme Tarihi:

Hatay’da 14 öğretim üyesi CHP’ye katıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 12:10

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde (MKÜ) görevli 14 öğretim üyesi törenle CHP’ye katıldı.

Haberin Devamı

Bilim adamlarının CHP’ye katılımı için İl Başkanlığı’nda tören düzenlendi. Parti Meclisi üyesi eski bakanlardan Nihat Matkap, MKÜ’nün çeşitli fakültelerinde görev yapan Prof. Dr. Nurettin Çolak, Prof. Dr. Ahmet Namık Kiper, Prof. Dr. Gürsel Çam, Doç. Dr. Hüseyin Türk, Doç. Dr. Tacettin İnandı, Doç. Dr. Cemil Tümer, Doç. Dr. Şeref Kılıç, Doç. Dr. Senem Erdoğmuş, Doç. Dr. Zehra Ayhan, Doç. Dr. Ali Tuncay Özyılmaz, Doç. Dr. Sabahattin Ocak, Yrd. Doç. Dr. Okan Eştürk, Yrd. Doç. Dr. Sibel Hakverdi ile Öğretim Görevlisi Mehmet Kemal Kuran’a 6 oklu rozetlerini taktı.

Nihat Matkap, son dönemde yaşanan terör saldırılarının amacının ülkeyi bölmek olduğunu, ancak bunun kimseye yarar sağlamayacağını söyledi. Son dönemlerde CHP’ye olan katılımlarla cumhuriyetçilerin, sosyalistlerin ve solcuların ayrışmışlığının sona erdiğini kaydeden Matkap, “TDH’nin lideri Mustafa Sarıgül’ün de CHP’ye destek vermesi çok önemliydi. Şimdi Hatay’da 14 bilim adamı da CHP’ye katılıyor. Kıymetli hocalarımızın da desteğiyle CHP’yi iktidara taşıyacağız” dedi.

Haberin Devamı

CHP İl Başkanı Halef Tiftikçi de, “Çok ihtiyacımız olduğu bir zamanda geldiniz. Aramıza hoş geldiniz” diyerek üniversite hocalarına teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!