Hastanede kanalizasyon borusu patladı

Güncelleme Tarihi:

Hastanede kanalizasyon borusu patladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2014 00:00

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni hizmete giren modern binasında kanalizasyon sıkıntısı yaşandı.

DEVLET HASTANESİNİN LABORATUVARINDA LAĞIM KOKUSU

Haberin Devamı

Hastanenin bazı poliklinik bölümlerinin bulunduğu ve 350 yatak kapasiteli A Blok’ta dün gece kanalizasyon borusu patladı. Atık sular zemin kattaki bulunan laboratuvar bölümünü etkiledi. Atık sular laboratuvar servisindeki bazı doktor odalarına doldu. Hastane yönetimi dün geceden bu yana patlayan boruları yenilemeye ve odaları temizlemeye çalışıyor. Bugün bile ağır bir kokunun hissedildiği laboratuvar bölümünde tetkikler de güçlükle yapılıyor.

HASTANE YÖNETİMİ: AKSAKLIK OLMADI

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, kanalizasyon borularının atılan yabancı maddelerden dolayı tıkandığı, boruların da bu tıkanmanın ardından patladığı bildirildi. Hastane yönetimi zemin katta hizmet veren laboratuvar bölümünde tetkiklerle ilgili herhangi bir aksaklık yaşanmadığını da açıkladı.

BİR TÜRLÜ BİTMEYEN BİNA

2009 yılında ihalesi yapılan ve 26 Mart 2012 tarihinde bitirilmesi gerekirken inşaatı yapan şirketin iflası nedeniyle nedeniyle yarım kalan bina, 18 ay gecikmeyle tamamlanmış, yüzde 100 doluluk oranı yaşayan hastanenin yönetimi, bitmeyen inşaat nedeniyle zor günler geçirmiş, artan hasta talebini karşılamakta zorlanan hastane yönetimi, çareyi bina tam olarak tamamlanmadan bazı polikliniklerin taşınmasında bulmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!