Korkunç olayda dikkat çekmişti... İfadesi ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Korkunç olayda dikkat çekmişti... İfadesi ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 14:45

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Ramazan Sarı (43) ve eşi Suzan Sarı’yı kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü iddiasıyla aranan Feyyaz Elik’in olay sırasında yanında bulunan dayısı Recep Sungun yakalandı. Sungun ifadesinde hastaneye bir yakınını ziyaret için gittiğini ve tetikçi ile karşılaşmasının tesadüf olduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

Olayın ardından polis, saldırganın 5 Eylül 2017’de Ümraniye Çakmak Mahallesi’ndeki Fatih İlkokulu’nun bahçesinde servis taşımacılığı yapan iki firmanın çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren Cüneyt Elik’in kardeşi Feyyaz Elik olduğunu belirlemişti.

Korkunç olayda dikkat çekmişti... İfadesi ortaya çıktı
Hakkında arama kaydı olduğu belirlenen Feyyaz Elik’in, silahlı saldırıyı “intikam amaçlı” düzenlediği ileri sürülürken, olay sırasında Elik’in yanında olan dayısı Recep Sungun, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Ümraniye’de sokak üzerinde yakalandı.

Feyyaz Elik’in yakalama çalışmasının sürdüğü bildirildi. Sungun adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

“HASTA ZİYARETİNE GİTMİŞTİK”

Recep Sungun ifadesinde, “Yeğenim Feyyaz Elik’in nikahsız eşi Berivan Ö. hastanede yatmaktaydı. Feyyazla beraber, Berivan’ın yattığı kadın doğum kliniğine gitmek üzere yürüyorduk. Ben Feyyaz’ın annesi olan ablamı aradım. İhtiyaçları olup olmadığını soracaktım. Feyyaz iki adım önümde yürüyordu. Birden hızlanmaya başladı. Peşinden de silahla ateş etmeye başladı. Ben o an ne olduğunu anlayamadım. Olayın vahametiyle şok yaşadım. Feyyaz koşarak kaçarken bende peşinden kısa bir süre yürüdüm. Önce kendi evime daha sonra da Ablam Selime’nin evine gittim. Olayın ne olduğunu öğrenmek istedim. Kendim gelip ifade vereceğim sırada polisler beni gözaltına aldı. Ramazan Sarı isimli şahsı ismen biliyorum. Bu şahıs 5 Eylül 2017’de Çakmak Mahallesi Fatih İlkokulu önünde meydana gelen ve yeğenim Cüneyt Elik’in vefat ettiği olaydaki sanıklarından biridir. Şahsın adını soruşturma dosyasından biliyorum. Şahsen tanımıyorum” dediği öne sürüldü.

Hastanede 15 gündür yatmakta olan Berivan Ö.’yü her gün ziyarete gittiklerini öne süren Sungun,”Yeğenim ile Ramazan’ı takip ederek oraya gitmedik. Karşılaşma tamamen tesadüftü. Olayın başlaması ve bitmesi 4-5 saniyedir, şoka girdiğim için her şeyi tam net olarak hatırlayamıyorum” dediği iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!